Ana Sayfa
Gruplar  •  Site Yönetimi  •  Özel Mesajlarınız   •  Giriş   •  Kayıt
Sohbet ediyorum
Ana Sayfa
Ana Sayfa
Forumlar
Forumlar
Yardım
Yardım
Arama
Arama
Albüm
Albüm
Kurallar
Kurallar
Linkler
Linkler
Makaleler
Makaleler
Oyunlar
Oyunlar
Sohbet
Sohbet
Üyeler
Üyeler
İstatistikler
İstatistikler

Komikler forumunda Evlenilebilecek erkek modelleri...... (BAyan gözüyle tabiii) konu başlığının kısa özeti; :lol: *.kavanoz kapağı açtığında kendini maximus zannedecek zeka düzeyinde olsun, kalanı yontulur nasıl olsa *.aslında cok basit evlenme teklif eden erkektir bu... *.burç kitaplarında yengeç erkeğ...

Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot
Kayıtlı Kullanıcılar: Yok

Yeni Başlık GönderCevap Gönder Digg it Stumble it Submit to Del.icio.us Diigo it Prefound it Reddit it Facebook it Blink it Slashdot it Linkagogo it 
Önceki başlık Arkadaşına GönderYazdırÖzel Mesajlarınız Sonraki başlık
Yazar Mesaj
ilmurat
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Uyarılar : 1
Tema: Parthenos (32141)

bosnia_herzegovina.gif

Mesaj Messageicon Tarih: 10 Ekim 2005, 14:18   Mesaj konusu: Evlenilebilecek erkek modelleri...... (BAyan gözüyle tabiii)
Alıntıyla Cevap Ver

Laughing *.kavanoz kapağı açtığında kendini maximus zannedecek zeka düzeyinde olsun, kalanı yontulur nasıl olsa
*.aslında cok basit evlenme teklif eden erkektir bu...
*.burç kitaplarında yengeç erkeği olduğu rivayet edilen, bu yüzden yengeç erkeklerinin birtakım saldırılılara maruz kalmasına neden olan bir model.
*.ben degilim, hayir yani bilginiz olsun, sonra hayal kirikligina ugramayin diye soyluyorum
*.gönül kimi severse model odur.
*.- hayatın her alanında benimle birlikte olduğunu hissettirecek (çılgınca kararlar verip her şeyi elime yüzüme bulaştırırsam gelip temizleyecek, her şeyle ilgilenecek)
*.cocuk manyagi, .ok gibi para kazanan (ya da dogustan .ok gibi parali dogan), karisini kralice gibi yasatacak ve hissettirecek (mesela kralice elizabeth kralice gibi yasiyodu ama bu duyguyu kocasi hiseettirememistir ona buyuk ihtimalle), ozel olarak aslan burcu olan erkektir.
*.arada kahvaltı hazırlayan, kahve yapan, kedi kumu değiştiren, bulaşık makinesini boşaltan, mısır patlatan, zeytinyağlı seven, çok konuşmayan, az da konuşmayan, birlikte müzik dinlenilecek, film izlenilecek, yıldızlar seyredilecek, cola içilecek, dedikodu yapılacak vs.. erkektir bu model.
*.okulunu bitir,
anneni yitir,
arabanı getir,
al beni götür..
*.hayatının zindana çevirilmesine seyirci kalacak erkek modeli.
*.oturmayi kalkmayi bilsin, sulu yemek yapsin.
*.- koruyucu olacak, bana kol kanat gerecek (o gittiğim yerlerde başımı belaya soktuğumda gelip beni kurtaracak, kötü adamları paralayıp bana da "hey, sen iyi misin" diyip bir öpücük konduracak)-iste budur hayalim
*.klasik kriterler içkisi, kumarı olmamasıdır.
ayrıca doktor, mühendis ve subay iseniz default olarak bu kategoride'sinizdir. herkes sizi başgöz etmeye birine yamamaya çalışır.
*.onerilen klasik bir formul: parali ve aptal
*.yürek gözüyle seçilen modeldir bu; mutluluğu da acısı da derinden hissedilir...
tüm yaşam boyunca yanyana olmayı seçer insan yürek görür önce, içten doğru sevilir, bakışlar yeter, dile dökmeye gerek duyulmaz, o yüsden rastlanmas bu modele, okyanustaki inciler gibidir hep, kayıp...(oyyy pek duygusal olmus bu)
*.futbol maçı oynamayı/seyretmeyi sevmeme özelliği bulunan model.
*.mümkünse adları bilinmeyen taş gibi herifler grubundan olsun. başka da bişey olmasın. onlar zaten reklamlarda, filmlerde, dizilerde vs. oynadıkları için para kazanıyorlardır.
*.sabah 8-akşam 5 işine giden ve haftasonu evinde oturan kişiler.
*.ideal damat adayı alışverişte belli olur. sevgili genç kızlar, sevdiceğinizin içkisi, kumarı, karısı kızı yok... eli yüzü düzgün, temiz giyimli, kotun üstüne kareli gömleğini giyip gömleğin ucunu kotunun içine sokmayan bir mühendis.
sabah 8'de kahvaltısını yapıp, gazetesini okuyor akşam da işinden gelip televizyon izliyor değil mi?
yooo hemen acele etmeyin, onun ideal damat adayı olması için bir test daha var... onu alışverişe götürün ve saatlerce dolaştırıp hiç bir şey almadan geri gelin. yüzünde bir sinirli ifade varsa henüz ideal damat adayı değildir, her gün üç vakit alışverişe çıkarıp kıvama getirin.
yok yüzünde mutlu bir ifadeyle "ah sevgilim bugün sana istediğin tirbüşon'u alamadık inşallah bir dahaki sefere" diyorsa bingo!! hemen nikah yapın kaçırmayın elinizden.
*.hayat boyu her sabah uyanıldığında yüzünü görmekten sıkılınmayacak, hayat boyu her sabah uyanıldığında yüzünüzü görmekten sıkılmayacak erkek.
*.gördüğüm kadariyla, bütün pozitif sıfatları bir kazana atıp, kısık ateşte birkaç saat pişirdikten sonra ortaya çıkan erkek... böyle erkek bulun ben bile evlenirim ulan... kız kuruları sizi...
*.gercek olan erkek. gercekten kasit vitrini gercek olan erkektir. oyle sefkilim a$kim tamam da gerceklerini de gizlemeyecek. sayalim:
* kiskanc olacak.
* kizin annesini sevmeyecek, hazzetmeyecek.
* yalanci olmayacak.
Laughing

Yeni Başlık GönderCevap Gönder
Önceki başlık Arkadaşına GönderYazdırÖzel Mesajlarınız Sonraki başlık

Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot
Kayıtlı Kullanıcılar: Yok

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
Etiketler: acele, acısı, adamları, adayı, adları, akşam, alamadık,

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forumlar Cevaplar Son Gönderilen
Yeni mesaj yok Çocukların Gözüyle Aşk grace Paylaşmak İstiyorum 4 28 Ocak 2007, 00:08 Son Mesajları Gör
Glfm
Yeni mesaj yok ab' nin gözüyle türkiye. (harika) ilmurat Komikler 7 24 Kasım 2005, 12:41 Son Mesajları Gör
ilmurat
Yeni mesaj yok Çocuk Gözüyle Gündem Misafir Paylaşmak İstiyorum 3 20 Nisan 2006, 19:29 Son Mesajları Gör
rüya
Yeni mesaj yok Saç Modelleri xejia Paylaşmak İstiyorum 13 01 Haziran 2005, 10:08 Son Mesajları Gör
ibryapici
Yeni mesaj yok 2006 saç modelleri ilmurat Komikler 2 20 Şubat 2006, 17:47 Son Mesajları Gör
ComiC

Bu Siteye Ait Çerezleri Sil

© 2003, 2049 Türkiye Forum :: Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group :: FI Theme
Tüm saatler GMT +2 Saat :: :: Forum Arşivleri
Hata: sayfa oluşturma = 0.64628 saniye, sql sorguları = 38
Türkiye Forum başlık özet akışları

Reklam alanı

CBACK CrackerTracker tarafından korunuyor
25488 Girişim engellendi.

phpBB Türkiye

Forum Haritası: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 86, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133