PC Yardım forumunda Eta Yedekleme Yapamadim konu başlığının kısa özeti; MERHABA
ETA 7.7 YTL 'yi kullanıyom.
Başka bir bilgisayara eta yı yüklesem
CD den yedeklenmiş olan eta bilgilerini benim bilgisayarımda nasıl aktif duruma getiririm.
Bana yardımcı olurmusunuz....
Tema: Parthenos (30074)
MERHABA
ETA 7.7 YTL 'yi kullanıyom.
Başka bir bilgisayara eta yı yüklesem
CD den yedeklenmiş olan eta bilgilerini benim bilgisayarımda nasıl aktif duruma getiririm.
Bana yardımcı olurmusunuz.
çok önmeli mesajlarınızı bekliyorum sabırsızlıkla....
Bildiğim kadarıyla ETA programı kurulum gerektirmeyen bir program, cd'deki eta klasörünü (ama yedek alınmış olan) bilgisayardan herhangi bir yere kopyalayıp eta32.exe dosyasını çalıştırdığınızda aynen bilgilere ulaşabilmeniz lazım normalde olmazsa yine yazın...
Eta yüklü olmayan makineyede eta'yı yüklemeniz lazım o zaman ondan sonra cd'deki dosyaları açabilirsiniz. Benim tahminim yedek aldığınız cd'de eta32.exe dosyası olması ihtimali yönündeydi yinede siz bi bakın derim eğer orada o dosya varsa daha önce anlattığı yapsanız işinizi görürsünüz.
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz