Tema: Parthenos (30389)
olmaz abi olmaz kanka olcan dost olcan iki sonra gelip sana sevgilini anlatacak öylemi valla benim midem kaldırmaz böle durumları bitti gitti daha ayda yılda bir selam sabah vercen o kadar
_________________ I am a nobody, and nobody is perfect; therefore I am perfect...
bence olmaz.. dedikleri gibi gelecek arkadaşını felan anlatıcak benımde mıdem kaldırmaz bu durumları hee şu var zor durumda kalır goruşulur selam sabah verilir ama o kadar..
Tema: Parthenos (30389)
valla olur diyen arkadaşlar devam etsinler dostluklarına nereye kadar gider bilemem garip bir durum yane.düşünüyorum yavyok arkadaş deli olurum ben yaa neyse
_________________ I am a nobody, and nobody is perfect; therefore I am perfect...
_________________ Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar.
Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar.
Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık.
Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar.
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz