Televizyon Programları forumunda Dün atvde oynuyan dublör filmini bilen varmı??? konu başlığının kısa özeti; arkadaslar bu gece atv de dublör dıye bır fılm ızledım ama fılmı nette bır turlu bulamadım oyle bır fılm yok yanı bu fılmın gercek ısmı ne fılmı bulmam lazımda yardımcı olursanız sevınırım (atv nın ke...
Tema: Parthenos (27290)
arkadaslar bu gece atv de dublör dıye bır fılm ızledım ama fılmı nette bır turlu bulamadım oyle bır fılm yok yanı bu fılmın gercek ısmı ne fılmı bulmam lazımda yardımcı olursanız sevınırım (atv nın kendı sıtesıne baktım sadece yabancı sınema yazıyordu)
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz