Televizyon Programları forumunda dizilerdeki yoğunluk konu başlığının kısa özeti; bu yıl nerdeyse her yönetmenden bir dizi çıkıyor nerdeyse saat kaçta tv açsak bizi dizi çıkıyor gelibolu gibi önemli flimler saat 12:00 de veriliyor
Tema: Parthenos (32212)
geçenlerde bir yerde okumuştum şu an tv lerde 80 tane dizi oynuyor
_________________ gittin canım
yalnız kaldım
gece gündüz ağlarım
doymamıştım sana
koklayamadım seni
gece gündüz aplarım
kapandı gözlerim
elveda demedin ben buna yanarım
Tema: Parthenos (32212)
Evet Gelibolu dün geceyarısında yayınlandı.Nedeni ise dizilerden ardakalan zaman.Böyle önemli bir günde böyle önemli bir belgeselin geceyarısı yayınlanması kesinlikle doğru değil.
İkincisi yayınlanan dizilerin büyük çoğunluğunu hiçbir faydası ve sanatsal değeri yok.Konular birbirine benziyor,türkçe kullanımı yerlerde sürünüyor ve neredeyse hiçbiri Türk aile yapısıyla uyuşmuyor.Karakter olarak garajlarında birden fazla lüks arabası olan,bahçeli ve havuzlu villalarda yaşanan burjuva kesim seçiliyor.
Milletimiz resmen dizilerle uyutuluyoır.
_________________ Akıl gibi mal,
İyi huy gibi dost,
Edep gibi miras,
Bilgi gibi şeref olmaz
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz