Bilgisayar Oyunları forumunda counter strike yardım konu başlığının kısa özeti; işlerden vakit buldukça oyun oynamaya çalışıyorum ve çok yakından takip edemiyorum. bir zamanlar internet kafelerde oynadığım counter strike'ı işyerimdeki bilgisayarım kurup oynamak istiyorum. interne...
Tema: Parthenos (28396)
işlerden vakit buldukça oyun oynamaya çalışıyorum ve çok yakından takip edemiyorum. bir zamanlar internet kafelerde oynadığım counter strike'ı işyerimdeki bilgisayarım kurup oynamak istiyorum. internet üzerinden uzun uzun araştırdım ama tam anlamıyla toparlayıcı bir bilgiye rastlayamadım. öncelikle counter strike indirebiliceğim bir linkiniz var mı? ayrrıca counter strike kurmak için öncesinde half life kurmak gerekir diye bir şey duymuştum doğru mudur? doğruysa half life için de linkiniz var mı? çok fazla şey istedim ama idare edin artık
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz