Cep Telefonu Dünyası forumunda cebte msn lütfen yardım edin konu başlığının kısa özeti; ya arkadaşlar bnm 6101 cep telefonum var ama msn yüklemek istiorum sizce yükelememin bi yolu var mı lütfen yardım edin pai paii
Tema: princess (205)
goshde91 senin için telefonunun özelliklerini araştırdım ama istediğim bilgiye ulaşamadım genelde msn programını çalıştırmak için MODEMe ihtiyaç vardır sen yüklesen bile o program olmadan çalışmaz ama yine de yüklemek istiyosan internet kafelerde 10-15 milyona yükleniyor sana en yakın bir internete gidip yüklyebilirsin sana sadece bu kadar yardımcı olabiliyorum
_________________ `·.¸¸.·´´¯`··._.·[Le MøMeÑT De Vé®îTé`·.¸¸.·´´¯`··._.·
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz