|
|
|
Kültür/Sanat » Kitaplar Dünyası forumunda Çanakkale/Savaşanlar Anlatıyor konu başlığının kısa özeti; Naşit Hakkı Uluğ/ Hamdullah Subhi Tanrıöver/Ruşen Eşref/ K. Külman
ÖRGÜN YAYINEVİ
- E sen nerelisin bakalım, ağam? diye sordum.
- Afyon Karahisar'ın Sandıklı kazasının Kusura kariyesinden Hüseyin...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
Affedilmeyen
Best of TurkiyeForum

Tema: Parthenos (27900)

|
Naşit Hakkı Uluğ/ Hamdullah Subhi Tanrıöver/Ruşen Eşref/ K. Külman
ÖRGÜN YAYINEVİ
- E sen nerelisin bakalım, ağam? diye sordum.
- Afyon Karahisar'ın Sandıklı kazasının Kusura kariyesinden Hüseyin Onbaşı.
- Sen de Çanakkale'de bulundun demek.
- Evet efendim, bulunduk.
- Yaralandın mı?
- Evet, kolumdan, bileğimden, parmağımdan.
- Ne ile yaralandın?
- Misket parçasıyla. Şarapnel misketinin parçasıyla.
- Hangi taraftaydın?
- Seddülbahir tarafındaydım. "Donuz Deresi"nden girdik, "Kanlı Dere"ye çıktık. Kirte köyünün alt yanında "Kanlı Dere" vardı, işte oraya.
- Derler ki muharebede bizim askerlerin gözüne yeşil sarıklı askerler görünürmüş; siz de gördünüz mü?
- Hayır efendim, biz görmedik. Yalnız kuşlar vardı. Yeşil yeşil. Ateşin arasında gezerlerdi. Kurşun, gülle kırmış, yıkmış, dalını budağını karıştırmış. O yeşil kuşlar oraya konarlardı. Kurşun murşun, Allah tarafından, onlara dokunmuyordu. |
|
_________________ Başına bir silah daya ve duvarları beyninle boya.
En son Affedilmeyen tarafından 24 Mart 2006, 14:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
sunlife
Fast Friend

Tema: Parthenos (27900)

|
gecekten cok guzel |
|
|
_________________ SENİ SEVMEKSE YAŞAMAK BEN HİÇ ÖLMEDİM
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|
|