Ana Sayfa Reklam alanı
Gruplar  •  Site Yönetimi  •  Özel Mesajlarınız   •  Giriş   •  Kayıt
Ana Sayfa
Ana Sayfa
Forumlar
Forumlar
Yardım
Yardım
Arama
Arama
Albüm
Albüm
Kurallar
Kurallar
Linkler
Linkler
Makaleler
Makaleler
Oyunlar
Oyunlar
Sohbet
Sohbet
Üyeler
Üyeler
İstatistikler
İstatistikler

Google

Zeka Soruları forumunda Bu Kağıtta Ne Yazıyor? 2 konu başlığının kısa özeti; arkadaşlar soru yine benzer tipte bir soru “Fransa’da yaşayan bir çift var. Kadın Alman ve Fransızca’yı da Almanca gibi iyi konuşabiliyor. Koca Fransız ve İngilizce bildiği halde ...

Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot
Kayıtlı Kullanıcılar: Yok

Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık GönderCevap Gönder Digg it Stumble it Submit to Del.icio.us Diigo it Prefound it Reddit it Facebook it Blink it Slashdot it Linkagogo it 
Önceki başlık Arkadaşına GönderYazdırÖzel Mesajlarınız Sonraki başlık
Yazar Mesaj
smacker09
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Tema: Parthenos (28713)

turkey.gif

Mesaj Tarih: 16 Eylül 2006, 02:00   Mesaj konusu: Bu Kağıtta Ne Yazıyor? 2
Alıntıyla Cevap VerSonraki Mesaj

arkadaşlar soru yine benzer tipte bir soru

“Fransa’da yaşayan bir çift var. Kadın Alman ve Fransızca’yı da Almanca gibi iyi konuşabiliyor. Koca Fransız ve İngilizce bildiği halde Almanca bilmiyor. Adam bir gün iş seyahati için Almanya’ya gitmek zorunda kalıyor. Bir haftalık gezisini Almanca bilmese de İngilizcesi ile halledebileceğini düşünerek yola çıkıyor. Oraya gittiğinde ilk iş olarak bir otele yerleşiyor. Odasına eşyalarını yerleştirirken yan binalardan birinden bir kadının sesini duyuyor. Kadın balkonda ve çırıl çıplak bağıra çağıra bir şeyler anlatmaya çalışıyor. Adamın anlamadığını görünce (adam Almanca bilmiyor) bir kağıda bir şeyler yazıp, top yaptığı kağıdı adama atıyor. Adam kağıtta Almanca bir şeylerin yazdığını görünce kat görevlisini çağırıp durumu ona anlatıyor. (İngilizce konuşuyorlar). Çıplak ve bağıran kadından bahsedip kendisine bir kağıt attığını söylüyor ve kağıdı okuması için adama veriyor. Kat görevlisi kağıdı okuyunca derhal müdürün yanına gidip olanları anlatıyor ve kağıdı gösteriyor. Kağıdı okuyun müdür gözlerine inanamıyor ve müşterinin derhal otelden atılmasını emrediyor ve bizim olaya tamamen Fransız kalmış arkadaşımızı otelden atıyorlar. İlk gün için bir hayli kötü bir tecrübe yaşayan Fransız, yapacağı işi de bir kenara bırakıp evine dönmeye karar veriyor. Atlayıp bir taksiye tutuyor havaalanının yolunu. -Ama hala kağıtta ne yazdığını bilmiyor- merakına dayanamayıp, "ya birader" diyor taksiciye "şu kağıtta ne yazıyor söylesene." Taksicinin kağıdı okumasıyla, adamı yola atması bir oluyor. İkinci bir darbe yiyen Fransız başka bir taksiyle havaalanına geliyor ve uçağına biliyor. Uçaktan da atacak halleri yok ya diye düşünerek, kağıdı okuması için hostese veriyor. Hostes kağıdı okuyunca koşuyor kaptan pilota. Kaptan pilotta okuyunca, "Bağlayın bir paraşüt, atın aşağı!" diyor ve adam Almanya-Fransa sınırlarında bir yere düşüyor. (Farz edin ki Alsas Loren). Şans bu ya, o civarda çalışan arkadaşlarıyla karşılaşıyor biraz sonra ve onlara başından geçen tüm olayları anlatıyor. Şaşkına dönen arkadaşları da kağıtta ne yazdığını çok merak ediyorlar. Adam kağıdı çıkarıp arkadaşlarına verdiğinde adamlar ikinci bir şoka daha giriyorlar. "Bundan sonra" diyorlar "ne sen bizim arkadaşımızsın, ne de biz senin. Buraya da hiç gelmedin. Şimdi, geldiğin gibi arkana bakmadan git buradan." Dünyanın başına yıkıldığını düşünen adam zor da olsa evine ulaşıyor. Erken döndüğüne şaşıran karısına nasıl bir durumda olduğunu ve hala anlamını bilmediği kağıdı anlatıyor. "Allah aşkına, n’olursun, şu kağıtta ne yazıyor bana söyle." diyor karısına. Kadın kağıdı okuyunca gözlerine inanamıyor ve koşa koşa, boşanmak için, mahkemeye gidiyor. Mahkemeye kağıdı sunan kadını mahkeme tek celsede boşuyor ve adama da idam kararı veriyor. Temyizde de karar değişmeyince adam Yargıtay’a gidiyor ve Yargıtay alt mahkemenin verdiği kararı bozuyor ve adam serbest kalıyor.

Kağıtta ne yazıyordu?”

NOT:1.soruya aşağıdaki gibi bir cevap verilmiş bu sorunun da böyle bir cevabı var mı? Merak ediyorum sorunun cevabını bende bilmiyorum
1.sorunun cevabı

Kadın bir doktor ve reçete alfabesiyle kağıda şöyle yazıyor: "Benim adım Helga. tabi ki tanışabiliriz hatta ben sizi zaten tanıyorum. Çalıştığınız bankaya gidip geliyorum kapalı devre kameralardan bakın isterseniz"

Adam yıllardır bankada bilgisayar fontlarıyla yatıp kalktığından kağıdı okuyamıyor.

Arkadaşı ve ailesi adam bu yaştan sonra azıttığı için onu terk ediyorlar, karısıda haliyle boşuyor. Doktor kağıttaki ismin ve yazının karısına ait olduğunu görünce intihar ediyor. Hırsızlar ise kağıdı okuyunca izlendiklerini anlayıp ellerindekileri bırakıp ufak ufak tüyüyolar.

Oylanmadı smacker09 offlineKişisel Galeri - smacker09Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder
kadiremrah
Fast Friend
Fast Friend

turkey.gif

Mesaj Tarih: 19 Eylül 2006, 21:44   Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap VerSonraki MesajÖnceki Mesaj

cevabını en kısa zamanda verde merakta kalmayalım

doymamıştım sana
koklayamadım seni
gece gündüz aplarım
kapandı gözlerim
elveda demedin ben buna yanarım
 Oylanmadı kadiremrah offlineKişisel Galeri - kadiremrahKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
smacker09
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

turkey.gif

Mesaj Tarih: 20 Eylül 2006, 01:17   Mesaj konusu:

bilsem niye vermiyim kardeş ben bilen vardır belki diye koydum yazımı tam okumadın heralde
Alıntı:

1.soruya aşağıdaki gibi bir cevap verilmiş bu sorunun da böyle bir cevabı var mı? Merak ediyorum sorunun cevabını bende bilmiyorum
 Oylanmadı smacker09 offlineKişisel Galeri - smacker09Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder
multeci_hakan
New Friend
New Friend

turkey.gif

Mesaj Tarih: 01 Ekim 2006, 12:07   Mesaj konusu:

diğer sorunun cevabı benden gelmişti.bu soruda bir kaç bağıntı kurdum aslında ama.tatmin edici değil.örneğin mantıklı almamasına rağmen şöyle basit bir cevab olabilir.

bana almanca bilmeyen bir ingiliz tecavüz etti olabilir.

birgün gelecek bilmediklerim unuttuklarım olacak.
 Oylanmadı multeci_hakan offlineKişisel Galeri - multeci_hakanKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönderYahoo MessengerMSN Messenger
multeci_hakan
New Friend
New Friend

turkey.gif

Mesaj Tarih: 04 Ekim 2006, 21:15   Mesaj konusu:

biraz önce cekim çalındı.yazıyor olabilir.ve yazdığı kağıtta o cek olabilir..bağlamalar sizden uzun yazıp fantazilere girmek istemiyorum.

birgün gelecek bilmediklerim unuttuklarım olacak.
 Oylanmadı multeci_hakan offlineKişisel Galeri - multeci_hakanKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönderYahoo MessengerMSN Messenger
musti_2242
Quick Friend
Quick Friend

Uzaklaştırıldı

turkey.gif

Mesaj Tarih: 27 Ekim 2006, 14:33   Mesaj konusu:

valla helal olsun sana nerden buldun böle bi soruyu bilmiyom ama cevabı bilen arkadaş varsa hemen sölesin ben çok uğraştım bulamadımm.... Laughing
 Oylanmadı musti_2242 offlineKişisel Galeri - musti_2242Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönderE-mail'i gönderMSN Messenger
Junior
Slow Friend
Slow Friend

Uzaklaştırıldı

Mesaj Tarih: 20 Kasım 2006, 14:44   Mesaj konusu: Re: Bu Kağıtta Ne Yazıyor? 2

smacker09 demiş ki:
arkadaşlar soru yine benzer tipte bir soru

“Fransa’da yaşayan bir çift var. Kadın Alman ve Fransızca’yı da Almanca gibi iyi konuşabiliyor. Koca Fransız ve İngilizce bildiği halde Almanca bilmiyor. Adam bir gün iş seyahati için Almanya’ya gitmek zorunda kalıyor. Bir haftalık gezisini Almanca bilmese de İngilizcesi ile halledebileceğini düşünerek yola çıkıyor. Oraya gittiğinde ilk iş olarak bir otele yerleşiyor. Odasına eşyalarını yerleştirirken yan binalardan birinden bir kadının sesini duyuyor. Kadın balkonda ve çırıl çıplak bağıra çağıra bir şeyler anlatmaya çalışıyor. Adamın anlamadığını görünce (adam Almanca bilmiyor) bir kağıda bir şeyler yazıp, top yaptığı kağıdı adama atıyor. Adam kağıtta Almanca bir şeylerin yazdığını görünce kat görevlisini çağırıp durumu ona anlatıyor. (İngilizce konuşuyorlar). Çıplak ve bağıran kadından bahsedip kendisine bir kağıt attığını söylüyor ve kağıdı okuması için adama veriyor. Kat görevlisi kağıdı okuyunca derhal müdürün yanına gidip olanları anlatıyor ve kağıdı gösteriyor. Kağıdı okuyun müdür gözlerine inanamıyor ve müşterinin derhal otelden atılmasını emrediyor ve bizim olaya tamamen Fransız kalmış arkadaşımızı otelden atıyorlar. İlk gün için bir hayli kötü bir tecrübe yaşayan Fransız, yapacağı işi de bir kenara bırakıp evine dönmeye karar veriyor. Atlayıp bir taksiye tutuyor havaalanının yolunu. -Ama hala kağıtta ne yazdığını bilmiyor- merakına dayanamayıp, "ya birader" diyor taksiciye "şu kağıtta ne yazıyor söylesene." Taksicinin kağıdı okumasıyla, adamı yola atması bir oluyor. İkinci bir darbe yiyen Fransız başka bir taksiyle havaalanına geliyor ve uçağına biliyor. Uçaktan da atacak halleri yok ya diye düşünerek, kağıdı okuması için hostese veriyor. Hostes kağıdı okuyunca koşuyor kaptan pilota. Kaptan pilotta okuyunca, "Bağlayın bir paraşüt, atın aşağı!" diyor ve adam Almanya-Fransa sınırlarında bir yere düşüyor. (Farz edin ki Alsas Loren). Şans bu ya, o civarda çalışan arkadaşlarıyla karşılaşıyor biraz sonra ve onlara başından geçen tüm olayları anlatıyor. Şaşkına dönen arkadaşları da kağıtta ne yazdığını çok merak ediyorlar. Adam kağıdı çıkarıp arkadaşlarına verdiğinde adamlar ikinci bir şoka daha giriyorlar. "Bundan sonra" diyorlar "ne sen bizim arkadaşımızsın, ne de biz senin. Buraya da hiç gelmedin. Şimdi, geldiğin gibi arkana bakmadan git buradan." Dünyanın başına yıkıldığını düşünen adam zor da olsa evine ulaşıyor. Erken döndüğüne şaşıran karısına nasıl bir durumda olduğunu ve hala anlamını bilmediği kağıdı anlatıyor. "Allah aşkına, n’olursun, şu kağıtta ne yazıyor bana söyle." diyor karısına. Kadın kağıdı okuyunca gözlerine inanamıyor ve koşa koşa, boşanmak için, mahkemeye gidiyor. Mahkemeye kağıdı sunan kadını mahkeme tek celsede boşuyor ve adama da idam kararı veriyor. Temyizde de karar değişmeyince adam Yargıtay’a gidiyor ve Yargıtay alt mahkemenin verdiği kararı bozuyor ve adam serbest kalıyor.

Kağıtta ne yazıyordu?”

NOT:1.soruya aşağıdaki gibi bir cevap verilmiş bu sorunun da böyle bir cevabı var mı? Merak ediyorum sorunun cevabını bende bilmiyorum
1.sorunun cevabı

Kadın bir doktor ve reçete alfabesiyle kağıda şöyle yazıyor: "Benim adım Helga. tabi ki tanışabiliriz hatta ben sizi zaten tanıyorum. Çalıştığınız bankaya gidip geliyorum kapalı devre kameralardan bakın isterseniz"

Adam yıllardır bankada bilgisayar fontlarıyla yatıp kalktığından kağıdı okuyamıyor.

Arkadaşı ve ailesi adam bu yaştan sonra azıttığı için onu terk ediyorlar, karısıda haliyle boşuyor. Doktor kağıttaki ismin ve yazının karısına ait olduğunu görünce intihar ediyor. Hırsızlar ise kağıdı okuyunca izlendiklerini anlayıp ellerindekileri bırakıp ufak ufak tüyüyolar.

Arkadaşım önce bu soruyu nereden buldugunu sorabilirmiyim??
Buda o bilimsel cevabı olmayan yada bütün sölenenlerin doğru olabileceği göreceli bi soru BENCE....
 Oylanmadı Junior offlineKişisel Galeri - JuniorKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder
mooniron
Quick Friend
Quick Friend

turkey.gif

Mesaj Tarih: 30 Ocak 2007, 04:33   Mesaj konusu:

insanlığın sonunu getirecek bir virus taşıyorum
olabilirmi acaba Smile
 Oylanmadı mooniron offlineKişisel Galeri - moonironKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönderMSN Messenger
davidoff
Super Friend
Super Friend

turkey.gif

Mesaj Tarih: 28 Şubat 2007, 03:24   Mesaj konusu:

ben aynı sorunun bi değişiğini başka bi forumda görmüştüm hurafeler atıldıda atıldı sorunun cevabı bulunamadı bence bunun da bulunamaz herşey doğru alabilir ve bu tür sorularında cevabı yoktur

alakam yok bunlarlan...
 Oylanmadı davidoff offlineKişisel Galeri - davidoffKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder
Usamam
Fast Friend
Fast Friend

blank.gif

Mesaj Tarih: 08 Mart 2007, 10:56   Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap VerÖnceki Mesaj

ben biliyorum cevabını.düşünün biraz daha parçalara değildie bütüne bakın

SENİ ÖZLEDİĞİM KADAR
SENDE BAŞINI ALIP GİTME NE OLUR
 Oylanmadı Usamam offlineKişisel Galeri - UsamamKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder
Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder
Önceki başlık Arkadaşına GönderYazdırÖzel Mesajlarınız Sonraki başlık
Sayfa 1, 2  Sonraki

Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot
Kayıtlı Kullanıcılar: Yok

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
Etiketler: adam, adama, adamlar, adamı, adamın, adım, ailesi,

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forumlar Cevaplar Son Gönderilen
Yeni mesaj yok bu kağıtta ne yazıyor einstein Zeka Soruları 59 20 Ağustos 2008, 00:04 Son Mesajları Gör
Wahei
Yeni mesaj yok Buyrun size bir tane daha kağıtta ne yazıyor sorusu eLeKtrA666 Zeka Soruları 8 27 May 2006, 13:22 Son Mesajları Gör
Gambit
Yeni mesaj yok Tsunaminin uydu fotoğraflarında 'Allah' yazıyor iddiası Eternity Haberler 13 13 Ocak 2005, 23:00 Son Mesajları Gör
ComiC

Google

Bu Siteye Ait Çerezleri Sil

© 2003, 2049 Türkiye Forum :: Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group :: FI Theme
Tüm saatler GMT +2 Saat :: :: Forum Arşivleri
Hata: sayfa oluşturma = 11.21485 saniye, sql sorguları = 51
Türkiye Forum başlık özet akışları

Reklam alanı  

CBACK CrackerTracker tarafından korunuyor
23178 Girişim engellendi.

AdslDigiturk

Forum Haritası: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 86, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127