Sizden Yönetime forumunda Bu da Neyin Nesi? konu başlığının kısa özeti; http://img138.imagevenue.com/loc284/th_95226_sorun.JPG
forumda her açtığım sayfada böyle birşey çıkıyor baloncuk içinde belirttim söylediği üzere enter veya space tuşuyla yok oluyor yeni sayfa açın...
Tema: FI Subgrey (85)
forumda her açtığım sayfada böyle birşey çıkıyor baloncuk içinde belirttim söylediği üzere enter veya space tuşuyla yok oluyor yeni sayfa açınca tekrar geliyor. Açıkçası rahatsız etmiyor değil..
_________________ Ey Aşk! Üzülerek söylüyorum ki; Bu insanlar seni haketmiyor...
kayıtlı hesabından giriş yaparsan çıkmaz/rahatsız etmez.Misafir olarak sitede gezersen çıkar.Ayrıca bunun bizimle bir ilgisi yok, yeni windows update ile gelen bir sorun.
Kayıtlı ikende geliyor gerçi ama haklısın bundan bir önceki gece update olmuştu windows. Neyse artık ben eklenti ya da spy tarzı birşey sanmıştım değilmiş ferahladım
_________________ Ey Aşk! Üzülerek söylüyorum ki; Bu insanlar seni haketmiyor...
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz