Aşk/Sevgi forumunda ben oldum konu başlığının kısa özeti; Döndü halka/döndü olanca hızıyla/toprak ki siyah bir halk idi/ve geceye saklanırdı bazen/ tuttu su ile karıştı/su ki sarı bir halka idi/rengiyle dalaşırdı bazen/tuttu toprağı kucakladı/eğildim suya ba...
Döndü halka/döndü olanca hızıyla/toprak ki siyah bir halk idi/ve geceye saklanırdı bazen/ tuttu su ile karıştı/su ki sarı bir halka idi/rengiyle dalaşırdı bazen/tuttu toprağı kucakladı/eğildim suya baktım/suda kendimi gördüm/kendimi sen sandım/sırılmak için atıldım/köprüye hıncım yalan imiş/ onu yıkarken suya karışan/ben oldum..
elif şafak
_________________ *Her yeni başlayan macera
Heyecan dolu çilek kokar..
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz