|
Aşk/Sevgi forumunda ben iki günlük aşkların insanı değilim... konu başlığının kısa özeti; Aşkımı verdim sana yüreğimi verdim. Aşk sendin sen yüreğimdin. her atışı senin iki hecelik ismini fısıldardı, kimse bilmezdi ama sen duyardın.
Hak etmiş miydin bunu böyle derin bir aşkı? Sevgiyi hak ...
|
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Sayfa 1, 2 Sonraki
|
| Yazar |
Mesaj |
dewil_aslans
Fast Friend

Uzaklaştırıldı
Tema: Parthenos (31823)

|
Aşkımı verdim sana yüreğimi verdim. Aşk sendin sen yüreğimdin. her atışı senin iki hecelik ismini fısıldardı, kimse bilmezdi ama sen duyardın.
Hak etmiş miydin bunu böyle derin bir aşkı? Sevgiyi hak etmiş miydin? Geç kalınmış bir soru bu. Nasıl hissetiysem öyle yaşadım ben aşkımı yüreğimi teslim etmiş olmasaydım sana, bunun adı aşk olmazdı zaten.
Böyle yaşadım hep beğensende beğenmesende. Hesaplı aşklar bana göre değildi. Ne verirsem onu alırım diyenlerden olmadım. Senin için attı yüreğim bunu söylemekten hiç çekinmedim.
Umutlarımı, hayallerimi verdim sana. Bir gelecek düşledim seninle yarım aşkları kaç kovala oyunlarını, göstermelik aşkları bırakıp bir kenara. Bugünü dolu dolu yaşarken yarına dair hayaller, umutlar besledim. Hepsinde sen vardın sensiz olmayacaktım. Bugünüde yarınıda seninle yaşayacaktım.
Ruhumu verdim sana bedenimi verdim, olmadığım zamanlarda ruhumu bıraktım sana yalnız kalmasın diye. Çünkü sensiz olmazdı ruhum içimi sıkıntılar basardı. Bu yüzden özgür bırakırdım hep onu ve ruhumun gideceği tek yer senin yanındı.
Ya bedenim! gözlerim gördüğü hiçbirşeyi ayırt edemezdi sensizken. Ellerim dokunmazdı hiçbir şeye, yürümezdi bacaklarım senin olmadığın yollarda. Sana her dokunuşum yeniden doğuşum olurdu benim.
Hayatımı verdim sana "can" deseydin onu da alırdın benden gözümü bile kırpmadan. Zaten aşk bu değil midir? Sevgiliye dokunduğun anda ölsem umrumda değil demek değil midir? Bunu diyemiyorsan eğer niye yaşıyorsun ki aşkı?
Bütün bunlar yetmedi sana biliyorum. Yetseydi eğer şimdi bunları san yazıyor olmazdım. İsyan sanma bunları ben hayatı sende aradım. Belki küçük bir şey yeterli olacaktı her şey için. Her zaman ki gibi sen istedin bitti.
Ama sana olan sevdam, sana olan aşkım mezarda biter.
BEN İKİ GÜNLÜK AŞKLARIN İNSANI DEĞİLİM!!! |
|
_________________ sokaklarda yankılandı adın
sensızlıge hıc alısamadım
tum sozlerım kuskun sana
yıne yanlızım
AY IŞIĞINDA...
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
eTipuFf
Quick Friend

|
Sevmek her an hep göğsünün sol yanında hissetmek değil midir?  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
DiLeMmA
Best of TurkiyeForum

|
Gözlerinin bir an dolması,durup dururken gülümsemek,uzaktayken yakınında hissetmek...Donup kalmaktır bence. |
|
|
_________________ Sensiz kalacak bu şehir...
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
eTipuFf
Quick Friend

|
Şu anda yaşadığım gibi mi?Okuduklarımda kendimi bulup da kaybolduklarımın aslında kendim olduğumu anlamak mı yani?Sevmek birden yaşamak birden ölmek mi?Her gelişiyle bitkisel hayattan çıkan biri gibi yaşama sebebine bağlanıp gülmek,gidişiyşe tekrar vazgeçip ölmek mi? |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
DiLeMmA
Best of TurkiyeForum

|
Sanırım öyle birşey oluyor.Tam olarak kelimeler bile yakışmıyor bu hisse.Başını döndürüyor. |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
eTipuFf
Quick Friend

|
Haklısın başını döndürüyor... |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
rüya
Best of TurkiyeForum

|
bencede aşk seni sensiz yaşamak varya adamı o kötü yapıyo aşık olanlar hep beraber olsun gerçi kalpler hep beraber olurda |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
eTipuFf
Quick Friend

|
Hasret çok kötü bişey ya kavuşmak olmayınca... |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
DiLeMmA
Best of TurkiyeForum

|
İnanırsan kavuşmaya herşey kolay olur. |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
dewil_aslans
Fast Friend

Uzaklaştırıldı

|
hasret mi kötü yapar insanı yoksa sevildiğini duymamak mı bunu düşünsek sevgi anlamlarla büyüleyen bakışlarla büyüyen yaşadıkça güldüren bitince öldüren oyun mu sizce yoksa bu oyundaki kahramanların rollerini iyi yapamayıp ayrılmasından sonra kelimelere sığmayan bir pişmanlık mı bence aşk hiç bir kitap ayrılıkda onun sonu |
|
|
_________________ sokaklarda yankılandı adın
sensızlıge hıc alısamadım
tum sozlerım kuskun sana
yıne yanlızım
AY IŞIĞINDA...
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
|
Sayfa 1, 2 Sonraki
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|
|