Aşk/Sevgi » Seviyorum forumunda bana yardım edin konu başlığının kısa özeti; deliler gibi seviyorum ama istemiyo soruyorum ona ben de seni seviyorum ve senin gini birinini bulmak zor diyo ama birlikte olmamızı istemiyo ne yapcağımı bilmiyorum lütfen bana yardım edin :( :( :(...
Tema: Parthenos (28732)
deliler gibi seviyorum ama istemiyo soruyorum ona ben de seni seviyorum ve senin gini birinini bulmak zor diyo ama birlikte olmamızı istemiyo ne yapcağımı bilmiyorum lütfen bana yardım edin
Tema: Parthenos (28732)
Evet neden istemiyor sorusu güzel bir soru... Ne kadar süredir berabersiniz o da mühim. Cevresel etkenler de mühim.. Iyisi mi mümkün ise sen biraz daha mevzuyu acabilir misin bize has_kar?
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz