|
Komikler » Fıkralar forumunda Bak Fenerbahçe'li sana acıdım konu başlığının kısa özeti; Bir GS'lı, bir Fener´li ve BJK´li Arabistan'da yasak olmasına rağmen bir otelde içki içerken yakalanırlar...
Mahkemeye çıkarılırlar... Karar IDAM...
Itiraz ederler ve karar ömür boyu hapis cezasina ...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
taNGo
WebMaster

Tema: FI Subgrey (37)

|
Bir GS'lı, bir Fener´li ve BJK´li Arabistan'da yasak olmasına rağmen bir otelde içki içerken yakalanırlar...
Mahkemeye çıkarılırlar... Karar IDAM...
Itiraz ederler ve karar ömür boyu hapis cezasina çevrilir. Ama o gün, bayrama denk geldigi icin Prens Hazretleri cezayı kaldırıp hepsine 20 kırbaç ceza verir. Bizimkileri sempatik bulduğu için de bir kıyak daha yapıp herkese cezasını hafifletmek için bir istek hakkı tanır.
BJKli: "Sırtıma bir yastık bağlayın" der. 10 kırbaçtan sonra yastık paramparça olur ve pek fayda etmez.Uyanık Galatasaray´lı bunu görünce: "Sırtıma iki yastık bağlayın" der. Ama iki yastık bile 10 kırbaca dayanmaz.Sıra Fenerbahçe'liye gelince Prens Hazretleri: "Bak Fenerbahçe'li sana acıdım. Avrupa'ya gidemediniz. Türkiye kupasını 18 senedir kazanamadınız, Teknik direktörlerden çektiniz vs.vs... Bu yüzden sana iki istek hakkı veriyorum" der...
Peki der Fenerbahçe'li: "O zaman bana 40 kırbaç vurulsun". Herkes şaşkına döner. Prens Hazretleri: "Peki ikinci isteğin nedir ? " diye sorar...
Fenerbahçe'li pis pis sırıtarak: "GALATASARAY´lıyı sırtıma bağlayın"
step'e teşekkürler  |
|
_________________ phpBB Turkish Support | http://www.esqare.com
|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
Nefret
Best of TurkiyeForum

Tema: Parthenos (27900)
Nerden: At izi it izine karıştı mı bende anında araziye karışırım

|
tobe |
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
güzelmiş. Bjk karışmasın olaya da... |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
Yalan bee nolcak bunu yazdı diye adam akıllı mı oldu yani. allah allah ne günlere kaldık. |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
Glfm
Best of TurkiyeForum

|
Süper bir fıkraymış, bir Fenerbahçeli olarak ne desem azdır  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
fetza
Best of TurkiyeForum

|
heheh....aklını seveyim senin fenerlim benim....olsun şanssılığımızı kabulleniyoruz ama yinede stratejimizi elden bırakmıyoruzz...  |
|
|
_________________ ...
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
ushuaia
Best of TurkiyeForum

|
Fıkranın çeşitli versiyonları olduğunu hatırlatmakta fayda var diyorum. Arif olan anlar diyelim... |
|
|
_________________ Yetişmiş her insanın içinde, oynamak isteyen bir çocuk vardır.
Nietzsche
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|