|
ASP - PHP - PERL - CGI - HTML forumunda ASP Sorunu Acil konu başlığının kısa özeti; Merhaba arkadaşlar benim asp ile ilgili bir sorum olacak.
Bende bir arama scripti var ben onu kendim özel olarak kullanacağım fakat arama asp'sinde update yok. Ben arandığı zaman çıkan sonuçlardan is...
|
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Sayfa 1, 2 Sonraki
|
| Yazar |
Mesaj |
ComiC
Best of TurkiyeForum

Tema: Parthenos (30031)

|
Merhaba arkadaşlar benim asp ile ilgili bir sorum olacak.
Bende bir arama scripti var ben onu kendim özel olarak kullanacağım fakat arama asp'sinde update yok. Ben arandığı zaman çıkan sonuçlardan istediğiklerimin üzerinde değişiklik yapıp yenidenn kaydetmek istiyorum.
Şimdi bu kolay birşeydir herhalde ama asp'den anlamam. 2-3 üyelik asp'sinden çalıp kendime uyarlamaya çalıştım ama beceremedim.
Bana yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen benle acil olarak iletişime geçsinler:
Mail : onurcomic@mynet.com
10ur_k@mynet.com |
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
|
|
c|ost
Best of TurkiyeForum

|
Comic sana küçük bir öneri... macromediatur.com/form adresine girip istediğin soruyu sorup istemediğin kadar çok profesyonel cevap alabilirsin. Bende söylemesi.Demedi deme sonra... |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
c|ost
Best of TurkiyeForum

|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
Saol c|ost bu sorunu hallettim küçük bir hata varmış. Ama ileride bi sorunum olursa orada sorarım  |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
|
|
c|ost
Best of TurkiyeForum

|
Mesajı yazdığım sırada 30 saattir uyumamıştım Comic kusura bakma. Web teknolojileriyle ilgili her türlü sorunu iletebilirsin.. Kolay gelsin... Bu arada form değil FORUM olacaktı !  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
olur böyle şeyler insanlık hali.. |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
|
|
c|ost
Best of TurkiyeForum

|
siteyi bitirdim ya çok zor oldu ama
30 saate de değdi doğrusu  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
gaziimatbaa mı?? Bayaa bi içerik eklemişin.. |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
|
|
c|ost
Best of TurkiyeForum

|
evet gazimatbaa, 12 saat kesintisiz çalıştım ComiC,
o site sadece ödev amaçlı ve Fireworks grafikler
kullandım.
Pek özene bezene yapamadım ama bu yaz yepyeni
bi siteyle geliyorum, bakalım nasıl bişi çıkacak
ortaya...
senin site de çok hoş, başarılar  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
c|ost
Best of TurkiyeForum

|
onur memleket aynıymış bizim ya
sitene yardımcı olmak
isterim, haberleşiriz ok  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
|
Sayfa 1, 2 Sonraki
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|