Ana Sayfa Reklam alanı
Gruplar  •  Site Yönetimi  •  Özel Mesajlarınız   •  Giriş   •  Kayıt
Ana Sayfa   •   Forumlar   •   Yardım   •   Arama   •   Albüm   •   Kurallar   •   Linkler   •   Makaleler   •   Oyunlar   •   Sohbet   •   Üyeler   •   İstatistikler

Google

PC Yardım forumunda arkadaslar anakartımın USB driver ını yükleyemiyorum konu başlığının kısa özeti; arkadaslar anakartımın USB driver i çalışmıyor netten indirdim ama dosya uzantısı AMI ve açılmıyor bu yüzden USB driveri yükleyemiyorum.yardımcı olurmusunuz. anakartımın modeli asus k8n-e deluxe ---&...

Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 1 Misafir ve 0 Bot
Kayıtlı Kullanıcılar: Yok

Yeni Başlık GönderCevap Gönder Digg it Stumble it Submit to Del.icio.us Diigo it Prefound it Reddit it Facebook it Blink it Slashdot it Linkagogo it 
Önceki başlık Arkadaşına GönderYazdırÖzel Mesajlarınız Sonraki başlık
Yazar Mesaj
Batur
New Friend
New Friend

Tema: Parthenos (37535)

Mesaj Messageicon Tarih: 16 Ocak 2006, 20:55   Mesaj konusu: arkadaslar anakartımın USB driver ını yükleyemiyorum
Alıntıyla Cevap VerSonraki Mesaj

arkadaslar anakartımın USB driver i çalışmıyor netten indirdim ama dosya uzantısı AMI ve açılmıyor bu yüzden USB driveri yükleyemiyorum.yardımcı olurmusunuz. anakartımın modeli asus k8n-e deluxe --->> asus un kendi sitesinden bile olmuyor dosya açılmıyor.yardımlarınız için teşekkürler

Oylanmadı Batur offlineKişisel Galeri - BaturKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder
dJ4
Co-Admin
Co-Admin

blank.gif

Mesaj Tarih: 17 Ocak 2006, 11:38   Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap VerSonraki MesajÖnceki Mesaj

Birincisi eğer service pack 2 yükleyince muhtemelen ekstra'dan bu driver'ı yüklemen gerekmeyecek, ikincisi donanım yükleme sihirbazıyla yüklenmesi gerekebilir ama dosya uzantısı özel olduğu için bu dosyayı işleyebilen bir çeşit update programıyla yüklenebiliyor olabilir bu program için asus'un sitesinde araştırma yapmanı tavsiye ederim, "ami loader, ami updater, ami setup" gibi anahtar sözcükler kullanarak sonuca gidebilmen olası ...
 Oylanmadı dJ4 offlineKişisel Galeri - dJ4Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönderE-mail'i gönder
Jedi
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

blank.gif

Mesaj Tarih: 17 Ocak 2006, 12:31   Mesaj konusu:

Eğer board Silicon 3112 ise serial ata disklerde kurulum yaparken anakartın bir disketi veya CD'si olmalıdır. Bu yoksa netten indireceğin driver ları tanısa bile pek sağlıklı olmaz bu zannımca.

I ride the stormcloud and the night!
I seek to be Sith, in all its manifestations.
 Oylanmadı Jedi offlineKişisel Galeri - JediKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder
Batur
New Friend
New Friend

Mesaj Messageicon Tarih: 17 Ocak 2006, 17:13   Mesaj konusu:

Jedi demiş ki:
Eğer board Silicon 3112 ise serial ata disklerde kurulum yaparken anakartın bir disketi veya CD'si olmalıdır. Bu yoksa netten indireceğin driver ları tanısa bile pek sağlıklı olmaz bu zannımca.
Jedi saol ama xp yeni kurdum bir öncekinde bu sorun yoktu şimdi oluştu neden olabilir
 Oylanmadı Batur offlineKişisel Galeri - BaturKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder
Batur
New Friend
New Friend

Mesaj Tarih: 17 Ocak 2006, 17:29   Mesaj konusu:

ahmeteus demiş ki:
Birincisi eğer service pack 2 yükleyince muhtemelen ekstra'dan bu driver'ı yüklemen gerekmeyecek, ikincisi donanım yükleme sihirbazıyla yüklenmesi gerekebilir ama dosya uzantısı özel olduğu için bu dosyayı işleyebilen bir çeşit update programıyla yüklenebiliyor olabilir bu program için asus'un sitesinde araştırma yapmanı tavsiye ederim, "ami loader, ami updater, ami setup" gibi anahtar sözcükler kullanarak sonuca gidebilmen olası ...
hocam saol bu yöntemi deniycem
tarikyilmaz
Slow Friend
Slow Friend

blank.gif

Mesaj Tarih: 19 Ocak 2006, 10:55   Mesaj konusu: umarım işine yarar
Alıntıyla Cevap VerÖnceki Mesaj

www.driverguide.com buradan büyük ihtimalle bulursun
 Oylanmadı tarikyilmaz offlineKişisel Galeri - tarikyilmazKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder
Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder
Önceki başlık Arkadaşına GönderYazdırÖzel Mesajlarınız Sonraki başlık

Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 1 Misafir ve 0 Bot
Kayıtlı Kullanıcılar: Yok

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forumlar Cevaplar Son Gönderilen
Yeni mesaj yok 4images a resim yükleyemiyorum Suris ASP - PHP - PERL - CGI - HTML 0 31 Ocak 2007, 11:13 Son Mesajları Gör
Suris
Yeni mesaj yok Flash Player yükleyemiyorum general Windows İşletim Sistemleri 1 29 Eylül 2008, 18:12 Son Mesajları Gör
taNGo
Yeni mesaj yok creative sound blaster pci 128 driver algoritma PC Yardım 1 14 Temmuz 2005, 10:18 Son Mesajları Gör
Jedi
Yeni mesaj yok Olivetti 300S Webcam Driver delimiyim_neyim Yazılım 16 14 Eylül 2008, 23:41 Son Mesajları Gör
ozkan2023
Yeni mesaj yok TV Kartı fly video 98 driver xp yardım gezgin_38 Yazılım 3 28 Temmuz 2006, 01:00 Son Mesajları Gör
fatih1993

Gizlilik Politikası Bu Siteye Ait Çerezleri Sil

© 2003, 2010 Türkiye Forum :: Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group :: FI Theme
Tüm saatler GMT +2 Saat

Türkiye Forum başlık özet akışları

Reklam alanı

CBACK CrackerTracker tarafından korunuyor
38695 Girişim engellendi.

phpBB Türkiye