PC Yardım forumunda şifreleme konu başlığının kısa özeti; merhaba arkadaşlar .pc de bir dosyayı şifrelemek için mause sağ tılayıp şifrele diyorum.şifrelediği dosyalar yeşil renk oluyo ama şifre istemiyo.ve yine açılıyo.neden.yardımlarınız için teşekkürler
Tema: Parthenos (31799)
merhaba arkadaşlar .pc de bir dosyayı şifrelemek için mause sağ tılayıp şifrele diyorum.şifrelediği dosyalar yeşil renk oluyo ama şifre istemiyo.ve yine açılıyo.neden.yardımlarınız için teşekkürler
Tema: Parthenos (31799)
Şifre koymak istediğiniz NTFS olarak formatlanmış harddisk bölümünüzde bulunan dosyaya sağ tıklayıp özelliklere tıklayalım. Sonra en altta bulunan gelişmiş butonuna tıklayalım açılan pencerenin en altında " Sıkıştırma ve şifreleme öz nitelikleri" yazısının altında iki tane kutucuk olacak en alttaki "veriyi korumak için şifreleye" ye tik koyun devamını kendiniz halledebilirsiniz...
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz