Ana Sayfa Reklam alanı
Gruplar  •  Site Yönetimi  •  Özel Mesajlarınız   •  Giriş   •  Kayıt
Ana Sayfa
Ana Sayfa
Forumlar
Forumlar
Yardım
Yardım
Arama
Arama
Albüm
Albüm
Kurallar
Kurallar
Linkler
Linkler
Makaleler
Makaleler
Oyunlar
Oyunlar
Sohbet
Sohbet
Üyeler
Üyeler
İstatistikler
İstatistikler

Google

Haberler forumunda Öğrencilerin kötü intikamı konu başlığının kısa özeti; http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/2321717.jpgBolu'da otobüs duraklarına ve kentin çeşitli yerlerine Abant İzzet Baysal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr...

Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot
Kayıtlı Kullanıcılar: Yok

Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık GönderCevap Gönder Digg it Stumble it Submit to Del.icio.us Diigo it Prefound it Reddit it Facebook it Blink it Slashdot it Linkagogo it 
Önceki başlık Arkadaşına GönderYazdırÖzel Mesajlarınız Sonraki başlık
Yazar Mesaj
Eternity
Site Admin
Site Admin

Tema: Parthenos (28769)

blank.gif

Mesaj Tarih: 20 Ekim 2006, 02:04   Mesaj konusu: Öğrencilerin kötü intikamı
Alıntıyla Cevap VerSonraki Mesaj

Bolu'da otobüs duraklarına ve kentin çeşitli yerlerine Abant İzzet Baysal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Sadık Çukur’un fotoğrafının bulunduğu, ‘Biri bu adamı durdursun. Bu gülüşün altında kaç öğrencinin hakkı yatıyor’ yazılı afişler yapıştırıldı.

Yrd. Doç. Dr. Çukur, afişleri kendisinden geçer not almayan öğrencilerin yapıştırmış olabileceğini, yasal işlem başlatacağını söyledi.

Fotokopi ile çoğaltılan afişlerde, Yrd. Doç. Dr. Sadık Çukur’un fotoğrafı ve adının yanı sıra ‘Biri bu adamı durdursun. Bu gülüşün altında kaç öğrencinin hakkı yatıyor’ yazısı bulunuyor. Duraklarda otobüs beklerken afişi inceleyen vatandaşlar, bir öğretim görevlisinin bu şekilde rencide edilmesi eleştirdi.

Kentin değişik semtlerinde duvarlara ve otobüs duraklarına yapıştırılan afişleri kendisine yönelik bir saldırı olarak nitelendiren Yrd. Doç. Dr. Çukur, “Böyle çirkin bir tepki olamaz” dedi. Bu işi kendisinden geçer not almayan öğrencilerin yapmış olabileceğini söyleyen Yrd. Doç. Dr. Çukur, şöyle konuştu;

“Üçüncü ve dördüncü sınıflarda Finansal Yönetim derslerine giriyorum. Finansal Yönetim zor bir ders. Eğer bir öğrenci hak etmiyorsa ben o öğrenciyi dersten geçirmem. Dersimden hak eden öğrenci geçecek. Şimdiye kadar doğru bildiğimi yaptım, bundan sonra da taviz vermeyeceğim.”

Şikayetçi olacağını söyleyen Yrd. Doç. Dr. Çukur, “Yaz okulunda 221 öğrenci benim dersim için kayıt yaptırdı. Fakat derse 110 öğrenci katıldı.

Öğrencilerin 95’i de dersimden geçti. Çalışan öğrenciler dersten geçmekte zorlanmıyorlar. Bunu kimlerin yapmış olacağı hakkında fikrim yok. Ancak bu bana karşı yapılmış bir saldırıdır.

Savcılığa suç duyurusunda bulunarak yasal işlemleri başlatacağım” diye konuştu.

Hürriyet

Oylanmadı Eternity offlineKişisel Galeri - EternityKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
ComiC
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

mcdonalds.gif

Mesaj Tarih: 20 Ekim 2006, 18:11   Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap VerSonraki MesajÖnceki Mesaj

Helal olsun vallahi çok güzel fikir Very Happy

Gürz
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

turkey.gif

Mesaj Tarih: 20 Ekim 2006, 20:39   Mesaj konusu:

Yanlış bir davranış olmuş, öğrenciler şayet kendilerine bir haksızlık yapıldığına inanıyorlarsa yargıya başvurabiilirler ve hukuk bu hocayı görevden elçektirecek kadar ileride bir karar verebili, tabi öğrenciler haklıysa... Smile ki ben haklı olduklarına pek ihtimal vermiyorum...

Super Friend
Super Friend

turkey.gif

Mesaj Tarih: 20 Ekim 2006, 20:52   Mesaj konusu:

Bence de eğer haklılarsa yargıya gitmeleri dahamantıklı olurdu.Adamı böyle rezil ederek bir yere varamayacaklarını düşünüyorum.

Bilgi gibi şeref olmaz

Hz. Ali
 Oylanmadı onurkaya offlineKişisel Galeri - onurkayaKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönderE-mail'i gönder
ilteris
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

turkey.gif

Mesaj Tarih: 21 Ekim 2006, 04:35   Mesaj konusu:

önemli olan bir yere varmak değil seslerini duyurmak bence bu yargıya gitmekden daha iyi olmuş Very Happy tebrik ediyorum ve eylemlerinin devamını ve başarısını diliyorum Very Happy Very Happy
 Oylanmadı ilteris offlineKişisel Galeri - ilterisKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönderMSN Messenger
QueenCiara
Slow Friend
Slow Friend

turkey.gif

Mesaj Tarih: 21 Ekim 2006, 11:01   Mesaj konusu:

Süper ya..Tebrik ediyorum valla Very Happy
 Oylanmadı QueenCiara offlineKişisel Galeri - QueenCiaraKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder
UnreaL
Fast Friend
Fast Friend

turkey.gif

Mesaj Tarih: 21 Ekim 2006, 15:54   Mesaj konusu:

En güzel şekilde tepkilerinide göstermiş orda ki ögrenci arkadaşlar.Yargı ile çözebilirlerdi felan filan bunlar boş işler,yargıya başvurman demek üniversiteden kaydını kendin sildin demektir.
 Oylanmadı UnreaL offlineKişisel Galeri - UnreaLKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder
canerokcuoglu
Quick Friend
Quick Friend

turkey.gif

Mesaj Tarih: 22 Ekim 2006, 02:16   Mesaj konusu:

Arkadaşlar ben Maramara' da okudum ama Boluda okuyupta bu hocanın adını ağzına almıyan arkadaşım yok öğrencilerin çok çektiğini bilirim öğretmen kökenliyim.. Yargı süreci işler ancak öğrencilerin eğitim hayatı da biter.. Very Happy

nihavent oriente
 Oylanmadı canerokcuoglu offlineKişisel Galeri - canerokcuogluKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönderMSN MessengerICQ Numarası
Türk
Slow Friend
Slow Friend

turkey.gif

Mesaj Tarih: 22 Ekim 2006, 02:24   Mesaj konusu:

Öğrencilerin yaptığı bence büyük saygısızlık. Her ne olursa olsun, kol kırılır yen içinde kalır. Öğrencilerin öğretmenlerine böyle bir terbiyesizlik yapmaları asla affedilemez...

Mustafa Kemâl ATATÜRK
 Oylanmadı Türk offlineKişisel Galeri - TürkKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
ComiC
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

mcdonalds.gif

Mesaj Tarih: 22 Ekim 2006, 14:09   Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap VerÖnceki Mesaj

Arkadaşta demiş bu hocanın adını duymayan yok diye. Bence yerinde bir iş yapmışlar tüm türkiye'ye rezil etmişler iyi etmişler. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz herhalde.. Çocuklar durup dururken dur şu adamı rezil edelim demezler

Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder
Önceki başlık Arkadaşına GönderYazdırÖzel Mesajlarınız Sonraki başlık
Sayfa 1, 2  Sonraki

Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot
Kayıtlı Kullanıcılar: Yok

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
Etiketler: kötü, intikamı, zorlanmıyorlar, zor, yönetim, yönelik, yrd,

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forumlar Cevaplar Son Gönderilen
Yeni mesaj yok Damadın intikamı! Eternity Haberler 1 07 Nisan 2006, 18:33 Son Mesajları Gör
Bigboss
Yeni mesaj yok Öğrencilerin okumama mazereti Eternity Eğitim/Öğretim 2 13 Ekim 2005, 18:02 Son Mesajları Gör
IWAS
Yeni mesaj yok Öğrencilerin sıra yazıları Eternity Eğitim/Öğretim 22 26 Şubat 2006, 23:51 Son Mesajları Gör
palamut
Yeni mesaj yok intikamı korkunç oldu dark_blue Gizli Gerçekler 16 18 May 2008, 19:31 Son Mesajları Gör
GooqLe
Yeni mesaj yok Karikatür krizinin intikamı alındı Eternity Haberler 7 17 Nisan 2006, 00:28 Son Mesajları Gör
MKS_82

Google

Bu Siteye Ait Çerezleri Sil

© 2003, 2049 Türkiye Forum :: Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group :: FI Theme
Tüm saatler GMT +2 Saat :: :: Forum Arşivleri
Hata: sayfa oluşturma = 0.89911 saniye, sql sorguları = 47
Türkiye Forum başlık özet akışları

Reklam alanı  

CBACK CrackerTracker tarafından korunuyor
23187 Girişim engellendi.

AdslDigiturk

Forum Haritası: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 86, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127