|
Haberler forumunda Öğrencilerin kötü intikamı konu başlığının kısa özeti; http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/2321717.jpgBolu'da otobüs duraklarına ve kentin çeşitli yerlerine Abant İzzet Baysal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr...
|
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Sayfa 1, 2 Sonraki
|
| Yazar |
Mesaj |
Eternity
Site Admin

Tema: Parthenos (30046)

|
Bolu'da otobüs duraklarına ve kentin çeşitli yerlerine Abant İzzet Baysal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Sadık Çukur’un fotoğrafının bulunduğu, ‘Biri bu adamı durdursun. Bu gülüşün altında kaç öğrencinin hakkı yatıyor’ yazılı afişler yapıştırıldı.
Yrd. Doç. Dr. Çukur, afişleri kendisinden geçer not almayan öğrencilerin yapıştırmış olabileceğini, yasal işlem başlatacağını söyledi.
Fotokopi ile çoğaltılan afişlerde, Yrd. Doç. Dr. Sadık Çukur’un fotoğrafı ve adının yanı sıra ‘Biri bu adamı durdursun. Bu gülüşün altında kaç öğrencinin hakkı yatıyor’ yazısı bulunuyor. Duraklarda otobüs beklerken afişi inceleyen vatandaşlar, bir öğretim görevlisinin bu şekilde rencide edilmesi eleştirdi.
Kentin değişik semtlerinde duvarlara ve otobüs duraklarına yapıştırılan afişleri kendisine yönelik bir saldırı olarak nitelendiren Yrd. Doç. Dr. Çukur, “Böyle çirkin bir tepki olamaz” dedi. Bu işi kendisinden geçer not almayan öğrencilerin yapmış olabileceğini söyleyen Yrd. Doç. Dr. Çukur, şöyle konuştu;
“Üçüncü ve dördüncü sınıflarda Finansal Yönetim derslerine giriyorum. Finansal Yönetim zor bir ders. Eğer bir öğrenci hak etmiyorsa ben o öğrenciyi dersten geçirmem. Dersimden hak eden öğrenci geçecek. Şimdiye kadar doğru bildiğimi yaptım, bundan sonra da taviz vermeyeceğim.”
Şikayetçi olacağını söyleyen Yrd. Doç. Dr. Çukur, “Yaz okulunda 221 öğrenci benim dersim için kayıt yaptırdı. Fakat derse 110 öğrenci katıldı.
Öğrencilerin 95’i de dersimden geçti. Çalışan öğrenciler dersten geçmekte zorlanmıyorlar. Bunu kimlerin yapmış olacağı hakkında fikrim yok. Ancak bu bana karşı yapılmış bir saldırıdır.
Savcılığa suç duyurusunda bulunarak yasal işlemleri başlatacağım” diye konuştu.
Hürriyet |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
Helal olsun vallahi çok güzel fikir  |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
|
|
Gürz
Best of TurkiyeForum

|
Yanlış bir davranış olmuş, öğrenciler şayet kendilerine bir haksızlık yapıldığına inanıyorlarsa yargıya başvurabiilirler ve hukuk bu hocayı görevden elçektirecek kadar ileride bir karar verebili, tabi öğrenciler haklıysa... ki ben haklı olduklarına pek ihtimal vermiyorum... |
|
|
_________________ Çağların bilgeliğini ara , ancak dünyaya bir çocuğun gözleriyle bak.
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
onurkaya
Super Friend

|
Bence de eğer haklılarsa yargıya gitmeleri dahamantıklı olurdu.Adamı böyle rezil ederek bir yere varamayacaklarını düşünüyorum. |
|
|
_________________ Akıl gibi mal,
İyi huy gibi dost,
Edep gibi miras,
Bilgi gibi şeref olmaz
Hz. Ali
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
ilteris
Best of TurkiyeForum

|
önemli olan bir yere varmak değil seslerini duyurmak bence bu yargıya gitmekden daha iyi olmuş tebrik ediyorum ve eylemlerinin devamını ve başarısını diliyorum  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
QueenCiara
Slow Friend

|
Süper ya..Tebrik ediyorum valla |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
UnreaL
Fast Friend

|
En güzel şekilde tepkilerinide göstermiş orda ki ögrenci arkadaşlar.Yargı ile çözebilirlerdi felan filan bunlar boş işler,yargıya başvurman demek üniversiteden kaydını kendin sildin demektir. |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
canerokcuoglu
Quick Friend

|
Arkadaşlar ben Maramara' da okudum ama Boluda okuyupta bu hocanın adını ağzına almıyan arkadaşım yok öğrencilerin çok çektiğini bilirim öğretmen kökenliyim.. Yargı süreci işler ancak öğrencilerin eğitim hayatı da biter..  |
|
|
| Oylanmadı
|
      |
 |
|
|
Türk
Slow Friend

|
Öğrencilerin yaptığı bence büyük saygısızlık. Her ne olursa olsun, kol kırılır yen içinde kalır. Öğrencilerin öğretmenlerine böyle bir terbiyesizlik yapmaları asla affedilemez... |
|
|
_________________ Bu memleket tarihte Türk'tü!
O hâlde Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır...
Mustafa Kemâl ATATÜRK
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
Arkadaşta demiş bu hocanın adını duymayan yok diye. Bence yerinde bir iş yapmışlar tüm türkiye'ye rezil etmişler iyi etmişler. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz herhalde.. Çocuklar durup dururken dur şu adamı rezil edelim demezler |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
|
|
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
|
Sayfa 1, 2 Sonraki
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|