|
Duyurular forumunda Türkiye Forum Sitesinin Amacı konu başlığının kısa özeti; Bu site 10.000, 100.000 ya da daha yüksek rakamlı üye sayısına ulaşmayı amaçlamamaktadır.Kurallara uymayıp, uyarı alıp, uyarısının farkında olmayan ya da uzaklaştırılan kullanıcılara kesinlikle muhtaç...
|
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Sayfa 1, 2, 3 Sonraki
|
| Yazar |
Mesaj |
taNGo
WebMaster

Tema: FI Subgrey (63)

|
Bu site 10.000, 100.000 ya da daha yüksek rakamlı üye sayısına ulaşmayı amaçlamamaktadır.Kurallara uymayıp, uyarı alıp, uyarısının farkında olmayan ya da uzaklaştırılan kullanıcılara kesinlikle muhtaç değildir.Ya da sitede 5.000 mesaj sayısına ulaşıp veya çok eskiden kayıt olup daha sonra da keyfine göre kurallara aykırı davranışlar gösteren kişilere muhtaç değildir.(Böyle yapanların değil 5 bin, 10 bin mesaj yazması, hatta siteye 2 yıl önce üye olmuş olması bile umrumuzda değildir.Kimse buna güvenmesin.)
Biz burada prim yapmak için bir sistem yada sinerji yaratmadık.Beğenmeyenler başka forumlara, sitelere her zaman geçiş yapmakta serbesttir.
Geçiş yapmak isteyenler için internetteki Türkçe forumların adresleri:
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=forum&btnG=Google%27da+Ara&meta=lr%3Dlang_tr
Bu site, kaliteli ve kurallara uyan, aynı zamanda dayanışma içinde paylaşım, katılım ve tartışma yapan üyelere muhtaçtır.
Kısacası şu anda sistemde bulunan yaklaşık 15 bin üyenin arasından yukarda saydıklarıma uyan sadece 3 kişi olsa bile bizim için yeterlidir.
Bu yüzden "Bu sitede herkes uyarı alıyor, uzaklaştırılıyor" tarzında polemiklere veya "ne biçim site bu herşey yasak" tarzı isyanlara lüzum kalmadan, site yöneticilerine hakarete dayalı saçma sapan sözler söylemeden ve uyarı/uzaklaştırma vermeyi yöneticilere bırakmadan, kurallara uymayan ya da uymayacak kişiler lütfen derhal sitemizi terkediniz.Aksi takdirde biz gerekeni yaparız ve yapmaya devam edeceğiz.
Bu sitenin açılış amacını tekrar söylüyorum: ÜYE PRİMİ YAPMAK DEĞİLDİR, KALİTELİ KİŞİLERLE KALİTELİ KATILIM VE PAYLAŞIMLAR YAPMAKTIR! BU SAYI 0 OLURSA ZATEN BURASI KAPANIR...(Kİ SADECE YÖNETİCİLER 0 SAYISINDAN FAZLADIR.) |
|
_________________ phpBB Turkish Support | http://www.esqare.com
|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
|
|
FaT
Lover of TurkiyeForum

Tema: Parthenos (30031)

|
uvv ne bu sinir böyle.... |
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
dJ4
Co-Admin

|
Kuralların katılığından yakınan kullanıcılar, her toplulukta uyulması işine gelinmeyen birçok kurallar vardır, ama o topluluğun huzurunu hep o işine gelinmeyen kurallar sağlar ve her zaman o kurallara isyan eden kişiler çıkacaktır. Kurallar her ne müessede de olursa olsun tek bir amacı vardır ve uyulmak için vardır kurallara işinize gelsede gelmesede uyma zorundasınızdır, eğer o ortama muhtaç değilseniz terketmek sizin hakkınızdır saygı duyarız ... Bu bir despot bir hareket değildir, en demokratik ülkeninin anayasasını incelemenizi tavsiye ederim ... |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
FaT
Lover of TurkiyeForum

|
tamam dJ4 biara mutlaka İnceleyecem de hala ne bu sinir demekten kendimi alamıyorum. |
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
onurkaya
Super Friend

|
Size yürekten katılıyorum.Buranın uyulması gerken kuralları vardır.Yok ben kendi kafama göre takılayım diyorsanız internette kuralların çiğnendiği forumlar da mevcuttur.  |
|
|
_________________ Akıl gibi mal,
İyi huy gibi dost,
Edep gibi miras,
Bilgi gibi şeref olmaz
Hz. Ali
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
taNGo
WebMaster

Tema: FI Subgrey (63)

|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
|
|
ushuaia
Best of TurkiyeForum

|
Toplum olarak kurallara aykırı haraket etmek gibi bir alışkanlığımız var. Nedense herkes kendi istediği gibi bir hayat var zannediyor. Yok böyle bir şey. Kurallar bizim toplumumuzu rahatsız ediyor. Halbuki kurallar toplumun rahatı için konur. Toplumun birbirlerini sevip saymaları, kaynaşmaları için konuyor. Ben aslında buradaki konuya girmek istemiyordum. Bikaç gündür de yazmamakta direndim. Toplumumuzun her kademesinde bu sıkıntı var. Sadece sitenizde değil. Günlük yaşamımızın her ama her köşesinde kurallara uyumsuzluk mevcut. Biz böyle bir toplum olduk. Maalesef. Konuşmalarımızda, davranışlarımızda, trafikte, apartman yaşamımızda, sevincimizde, üzüntümüzde, ......... o kadar çoğaltılabilir ki. Apatmanımızda yöneticiyim, şaşarsınız. Okumuş veya okumamış hiç farketmiyor. Hakimlik yapan bir kişi kurallara aykırı hareket edebiliyorsa varın gerisini siz düşünün. Genç arkadaşlarımızın da biraz dikkat etmeleri halinde sorunların çıkmayacağı kesin. Hata yapmamak mümkün değil. İnsanız zaman zaman hata yapabiliriz. Bunlar da anlayışla karşılanıyor. Dün bende iki hata yaptım. İki yazım kaldırıldı. Fakat iyi niyetimden kaynaklandığı için hata ettiğimi biraz araştırma yapınca farkettim. Çok rahatsız oldum. Kimse de bana yanlış yapıyorsun demedi. Rahat edemedim, bir özür yazısı yazdım. Bu şekilde davranmakla ne kaybettim ki. Karşılıklı iyi niyet çok önemli. Genç arkadaşlarıma da bunu öneriyorum. Hepiniz kendinize iyi bakın.
Saygılar.... |
|
|
_________________ Yetişmiş her insanın içinde, oynamak isteyen bir çocuk vardır.
Nietzsche
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
yemhur
New Friend

|
selam millet bende artık buradayım
adama doru söylemiş
önemli olan kemmiyet değil keyfiyet |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
Tranceobjektif
New Friend

|
bence kurallar iyi bi yerde düzgün sistemin kurlması için düzgün bir yöntem... |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
tito
Misafir

|
kaliteli üyelere kaliteli bir site diye düşünüyorum ellerine sağlık. |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
|
Sayfa 1, 2, 3 Sonraki
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|