Bilgisayar Oyunları forumunda Hep derler Laptopda oyun oynanmaz diye|Diz üstünde oyun oyna konu başlığının kısa özeti; Merhaba Arşadaşlar HP 'nin COMPAQ NOVA 1020 modeli bir diz üstü bilgisayar aldım. Ama her oyunu çalıştıramıyorum. Ekran ekarn kartı sanırım tümleşik yani baylos dan ayarlara girdiğimde 16 32 64 olarak...
Tema: Parthenos (32155)
Merhaba Arşadaşlar HP 'nin COMPAQ NOVA 1020 modeli bir diz üstü bilgisayar aldım. Ama her oyunu çalıştıramıyorum. Ekran ekarn kartı sanırım tümleşik yani baylos dan ayarlara girdiğimde 16 32 64 olarak seçenekler çıkıyor, 64 seçtim ve kaydettim. Sanırım remden görüyor. Her neyse asıl öğrenmek istediğim bu bilgisayarla hangi oyunları oynayabilirim. bana yardımcı olursanız sevinirim.
762 rem
P4 İşlemci
64 Tümleşik ekrankartı + Ses kartı ama çok iyi ses çıkıyor...
Bununla Yeni çıkan 3d oyunları oynayabilirmiyim? GTA nın en son çıkan 6 cd liği yükledim açtı ama çok yavaş sebebini anlayabilmiş değilim? Yardımlarınızı bekliyorum. (Kısacaözetlersem Hangi oyunlar çalışır?, nerden bulabilirim?, Nasıl kurabilirim?) yardımınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler
acı ama gerçek o bilgisayarda birşey çalışmaz yeni oyunlar hel san andreas rüyanda görürüsün bida laptoplara yeni kart takmazsın değiştiremezsin bu yüzden masaüstü bilgisayar daha iyi, bak sat (eğer lazım değilse) onu masaüstü al bi tane oyunlarda daha çok işine yara
Uzaklaştırıldı Kayıt: 31 Temmuz 2006
fatih1980 bende laptop kullanyrm.bundan önce bi hp im vardı çogu oyunu çalıştırmazdı oyun açılırkende ekran cinema ekranı gibiydi neyseki ondan kurtulduk.
asıl meseleye gelinceo bilgisayarda counter 1.5 fifa 2003 yada kkısacası 2002 ve 2004 yılları arasında çıkan çoğu oyun o pcde çalışır kimde demiş lapotopda oyun oynanmaz die ben çatır çatır krallını oynuyorum:D
(ve bu arada hplerin bütün modelleri eski yeni farketmez sesi gerçekten mükemmel benim eski hpim şimdikenden çok çok daha iyi ses çıkarıyordu ve büütün hplerin ekranıda gene eski yeni farketmez şimdi dier markalardan daha kaliteli;))
Uzaklaştırıldı Kayıt: 31 Temmuz 2006
ilteris notebook a her türlü parça takılır.ekran kartı ram harddisk ses kartı kısacası masaüstünde ne varsa hepsi takılır(çift cd rom hariç)
sadece onun parça ffiyatları masaüstüne göre daha tuzlu o kadar
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz