PC Yardım forumunda Başlat çubuğunda kum saati takılı kalıyor. konu başlığının kısa özeti; Arkadaşlar benim bir sorunum var ama format attıktan sonra bile aynı hata veriyo
Pc yi açtıktan sonra başlat çubuğunda kum saati donuyor orda öylece kalıyor. Ama bi yerde okudum ekran kartıyla ilgil...
Tema: Parthenos (33476)
Arkadaşlar benim bir sorunum var ama format attıktan sonra bile aynı hata veriyo
Pc yi açtıktan sonra başlat çubuğunda kum saati donuyor orda öylece kalıyor. Ama bi yerde okudum ekran kartıyla ilgili falan yazıyodu ama ekran kartını yükledim driver cd sinde ne varsa yükledim gene olmadı. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum A.E.O'lun
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz