|
|
|
|
|
Yerli Diziler forumunda Aşk-ı Memnu Dizisi konu başlığının kısa özeti; Arkadaşlar 4 eylülde aşk-ı memnu dizisi başlıyor, dizi süpere benziyor http://www.askimemnudizisi.net/ sitesinde tanıtım fragmanları felan var, Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat Başrol oynuyor
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
ankya
New Friend

Tema: Parthenos (33476)

|
Arkadaşlar 4 eylülde aşk-ı memnu dizisi başlıyor, dizi süpere benziyor http://www.askimemnudizisi.net/ sitesinde tanıtım fragmanları felan var, Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat Başrol oynuyor |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
Glfm
Best of TurkiyeForum

|
Ben aslında böyle edebi eserlerinin film olması gerektiğinden yanayım. Diziler bir süre sonra unutuluyor, fakat film -veya tiyatro oyunu- olursa onun da sanatsal bir değeri olur ve yıllar geçse bile unutulmaz. |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
dagcicegi
New Friend

|
Romanı biraz sıkıcıydı.. Yani ayrıntılara fazlaca inilmişti ve bu okuyanı yorabiliyor.. Fakat konusu harika Oyuncular da harika.. Özellikle Beren Saat'e hayranım Dört gözle bekliyorum Perşembeyi  |
|
|
_________________ __=)__
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
ezgi251
Quick Friend

|
Aşk-ı Memnu'yu sevdim kaptırdım gidiyorum.Ben en çok Hazal Kaya'yı seviyorum(Nihal)  |
|
|
_________________ Atam izindeyiz...
Bekle beni İzmir 1,5 sene sonra geliyorum!
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|
|