|
|
|
Futbol forumunda Anket!! Şampİ....? konu başlığının kısa özeti; Ligin bitmesine iki hafta kaldı ve GS ile FB puan puana gidiyor!! Şimdi yapılacak tahminler daha zor bir hal aldı, bakalım siz ne öngöreceksiniz? FB son iki maçta takılır düşermi?GS son kalan iki maçı...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
gargoyle
Quick Friend

Uzaklaştırıldı
Tema: Parthenos (28732)

|
Ligin bitmesine iki hafta kaldı ve GS ile FB puan puana gidiyor!! Şimdi yapılacak tahminler daha zor bir hal aldı, bakalım siz ne öngöreceksiniz? FB son iki maçta takılır düşermi?GS son kalan iki maçınıda alır ve FB nin önünde şampiyonmu olur? Yada tam tersi, veya zaten sizin gönlünüzün şampiyonu çoktan ligi bitirdimi?
FAIRPLAY.....
LÜTFEEEEEEENNNN..... |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
      |
 |
|
|
zeynep_1114
Best of TurkiyeForum

Tema: princess (200)

|
Matematiksel olarak henüz kesin değil ama duygusal olarak fenerin şampiyonluğuna kesin gözüyle bakıyorum. |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
aRaCeLLy
Misafir

|
Bu sene de FENERBAHÇEM şampiyon!!
Tabi henüz ne olacağı matematiksel olarak belli değil ama biz fazlasıyla hak ettik.. |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
|
 |
|
|
sunlife
Fast Friend

|
bence sampiyonu son hafta denizlispor belirleyecek |
|
|
_________________ SENİ SEVMEKSE YAŞAMAK BEN HİÇ ÖLMEDİM
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
gargoyle
Quick Friend

Uzaklaştırıldı

|
Benim kişisel kanaatim bu kupa yenilgisi yine FENERBAHÇE ye fazlasıyla doping olur ve kayseri ile denizli maçlarına daha fazla asılırlar sonuç mu?
İstanbulda yollar kitlenir, bütün arabalar sarı lacivert bayraklarla donatılır,trafik sahil yollarında bile içinden çıkılmaz bir hal alır,binlerce çılgın ve kendinden geçmiş taraftar hep bir ağızdan şarkılar söyler,fener alayları sabahın ilk ışıklarına kadar sürer,vs vs vs.....EEE artık malum cümleyi kurmayacağım....  |
|
|
_________________ Kaybetmeyi Bilmeyen Asla Kazanamaz....
''POWERED BY GARGOYLE''
|
|
| Oylanmadı
|
      |
 |
|
|
ersines
Misafir

|
son iki haftaya girilirken fb'nin avantajı büyük..fb'liler şimdiden kendilerini şampiyon olduk gözyle bakıyolar..ama unutmayın iki maç daha var.GALATASARAY'IN şampiyonluk şansı hala var.Bekliyip görecez..  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
|
 |
|
|
gs_girl
Slow Friend

|
ben cimbomum diyorum .seyircisiz oynayacağı maçta yenilir fb (kendi sahasında biliyorum) |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
u_amert
New Friend

|
besiktas yenilgisi sonrası isleri baya zor seyircisiz macta yenilirler diye dusunuyorum ve GALATASARAY sampiyon olur |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|
|