Geyik/Muhabbet forumunda anlamı konu başlığının kısa özeti; Sean Penn basrolunde oynadıgı bir filmin adı ama daha etkileyici yanı benim için gardiyanın sean penn'i idam gotururken koridorda soyledigi soz 'dead man walking' ortaokul türkçesiyle cevirince komik ...
Sean Penn basrolunde oynadıgı bir filmin adı ama daha etkileyici yanı benim için gardiyanın sean penn'i idam gotururken koridorda soyledigi soz 'dead man walking' ortaokul türkçesiyle cevirince komik oluyor ama anlamı idam mahkumu yuruyor dur.. neyse aslında bi kamyon dolusu nick kullanıyorum... bu = tür benim nickim pek cok kişi için
_________________ Biz Nasıl Biliyorsak Agızdan Gülmesini.. Öylede Biliriz Beraber Yaşamasını Beraber Ölmesini
Tema: Parthenos (30268)
bunun için nicklerinizin anlamı die bi başlık vardı nie özel olarak başlık açtın ki neyse güzelmiş güzelmiş :p
_________________ bazı $eyler var kayıtsz kalmaya gelmez,affetmez..
kaçtğın yerde hiç olmaz belki derdine yanan.
farkında olmak,üzülmek çözmeye yetmez her$eyi..
itiraz etmek,hesap sormak gerek bazen karanlğa.
hiç sabrın kalmasa bile vazgeçersen kaybedersin.
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz