|
Haberler forumunda Ankara'da Örümcek paniği konu başlığının kısa özeti; http://67.15.75.204/1154501912.jpgGece çıkıyor, tam 1 metre zıplıyor ve insan eti koparıyor
Ankara’nın Haymana İlçesi Çalış Beldesi’nde ortaya çıkan 10 santimetre büyüklüğündeki dev örü...
|
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Sayfa 1, 2 Sonraki
|
| Yazar |
Mesaj |
Eternity
Site Admin

Tema: Parthenos (33442)

|
Gece çıkıyor, tam 1 metre zıplıyor ve insan eti koparıyor
Ankara’nın Haymana İlçesi Çalış Beldesi’nde ortaya çıkan 10 santimetre büyüklüğündeki dev örümceklerin korkutucu özellikleri ortaya çıktı.
Beldede yapılan çalışma sonrası, yakalanan örümcekler, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Zirai Mücadele Merkez Araştırma Enstitüsü Böcek Bilimi Merkezine gönderildi. Merkezde yapılan çalışmalar sonucunda, Haymana’ya korku salan örümceğin ’Solifugae’ türünden olduğu belirlendi.
Zehirli olmadığı bildirilen örümceklerin, güneş battıktan sonra ortaya çıktıkları, çok hızlı hareket ettikleri ve 1 metreye kadar sıçrama özelliği olduğu bildirildi. 10 santimetreye varan büyüklüğü ve iri görünümleri nedeniyle halk arasında paniğe neden olan örümceklerin ısırabileceği, hatta et dahi kopartabildikleri vurgulandı.
Net Haber |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
Gürz
Best of TurkiyeForum

|
Tam olarak kanıtlayamam ancak, hem şu kene vakalarının artışı hemde bu örümceklerin ortalıklarda çok görünmesinin nedeni bence, kuş gribi nedeniyle tavuk itlaflarının bir sonucu çünkü tavuklar ve kanatlılar doğada ki bu böceklerin avcısı ...  |
|
|
_________________ Çağların bilgeliğini ara , ancak dünyaya bir çocuğun gözleriyle bak.
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
Eternity
Site Admin

|
aralarından spiderman çıkar herhalde. |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
Gürz
Best of TurkiyeForum

|
süperman tavuk ölünce , spiderman örümcek çıkar tabi  |
|
|
_________________ Çağların bilgeliğini ara , ancak dünyaya bir çocuğun gözleriyle bak.
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
Queen_Witch
Best of TurkiyeForum

Uzaklaştırıldı

|
ay ne kötü bişi burda çıkmasa bari korkudan duvarlara tırmanırım heralde gerçi zıplayabiliolarmış  |
|
|
_________________ Deryaya Yol Bulmaya Kudretin Varken Neden Çiğ Tanesi Peşindesin?
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
eniyikameraman
Best of TurkiyeForum

|
ortaya yeni bir teori atabilirmiyim bu böceklerin ve haşerelerin artışıyla ilgili dışardan ital edilen suni yem, gübreleme ve ilaclarda boceklerin kimyasal gen haritaları cıkarılarak tanınmamış mutasyona sebebiyet vererek degişimlerine neden olunuyor bir tur deney bu deney icinde denekler ve deney yeriolarak guzelim anadoluyu seciyorlar cunki iklimve hava durumu cok musait bilginize kuş gıribi dedikleri virus ceşidi hatırlarsanız kış sonlarında ortaya cıktı şimdiye kadar bilinen butun enfeksiyona baglı virusler sugukta bir tepkimeye girmezken kuş gırıbi virusu sogukta kendini kruya biliyor ve kışın ortaya cıkıyor duşunuyorum duşunuyorum yakında yeni bir hastalık cıkacak sivri sineklerle ilgili bir tur sivri sinek sayesinde vucudunuzda buyuk tatar cibanı cıkmaya başlayacak yakında duyarsınız bu haberi bu akşam verildi mesela... yorum sizin |
|
|
|
    |
 |
ilteris
Best of TurkiyeForum

|
ya evrim mi geçiriyolar napıyorlar bunlar cins cins şeyler çıkıyor  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
subat
New Friend

|
aynı örümceğe çok benzer bi tanesiyle karşılaştım ben akhisarda.
aklım gitti. avuç içi kadardı. pişman oldum öldürdükten sonra ama bu haberleri duyunca... |
|
|
_________________ sevmelerim ağırdır her yürek taşıyamaz..
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
rüya
Best of TurkiyeForum

|
Allah sonumuzu hayretsin neler neler çıkacak daha kimbilir |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
subat demiş ki:
aynı örümceğe çok benzer bi tanesiyle karşılaştım ben akhisarda.
aklım gitti. avuç içi kadardı. pişman oldum öldürdükten sonra ama bu haberleri duyunca...
En hayırlısını yapmışsın. Ya sen onu öldürmeseydinde gelip küçük bir bebeği ısırsaydı öldürseydi. Güçlü olan kazansın, hayatta kalsın. |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
|
Sayfa 1, 2 Sonraki
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|