|
|
|
|
|
Paylaşmak İstiyorum forumunda Ana gibi yâr konu başlığının kısa özeti; Vaktiyle bir vezir, padişah katında hatırının kırılmayacağına inanarak kendisinden şöyle bir ricada bulundu:
- Sultanım benim iki tane karım, her birinden de üçer çocuğum var Karılarımın hangisini...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
DiLeMmA
Best of TurkiyeForum

Tema: Parthenos (33441)

|
Vaktiyle bir vezir, padişah katında hatırının kırılmayacağına inanarak kendisinden şöyle bir ricada bulundu:
- Sultanım benim iki tane karım, her birinden de üçer çocuğum var Karılarımın hangisinin analık duygularının daha kuvvetli olduğunu merak ediyorum Malımı da buna göre vasiyet edeceğim Şunları bu konuda bir sınamanız mümkün mü?
Padişah, veziri sevdiği için gönlünü yapmak istedi Hanımlarından birini çağırttı ve dedi ki:
- Ey hatun, benim vezirim olan senin kocan, gözdelerimden birini baştan çıkarmış Bunun cezası aslında ölümdür Ama sen kocanı affedersen idamdan vazgeçip onu sevgilisiyle beraber ülke dışına sürgün edeceğim
Kadının gözlerinde intikam alevi parladı:
- İstemem, bana yar olmayan başkasına da yar olmasın! Asın, ipini de bana çektirin!
Padişah daha sonra vezirin öbür karısını çağırttı Ona da aynı şeyi söyledi.
Vezirin ikinci karısı tam tersine bir tavır takındı:
- Aman sultanım, ben kocasız kalmaya razıyım, ama çocuklarım babasız kalmasın, idam edeceğinize sürgün edin de çocuklarım babalarıyla bir gün kavuşma ümidini kaybetmesinler. |
|
_________________ Kızgın değilim artık, ikimizde alıştık.. Ama unutmadım yazdım eski deftere.. ben...
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
Hijacker_222
Fast Friend

Uzaklaştırıldı

|
hahhaha iğrenç   |
|
|
_________________ EKONUMİK ANLAMDA BAĞIMSIZ OLMAYAN BİR ÜLKE ASLA TAM BAĞIMSIZ SAYILMAZ.
M.KEMAL ATATÜRK
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
SaiM
Quick Friend

|
ana gibi yar demişken;
ana bağdat civarında bir yar(uçurum)dır. ana gibi yar bağdat gibi diyar olmaz burdan gelir rivayete göre |
|
|
_________________ Make Way For The Bad Guy
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
FaT
Lover of TurkiyeForum

|
işte seven kalp buna denir. |
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
volki333
Quick Friend

|
güzelllllllllllllll |
|
|
_________________ ALLAHIM KENDİM İÇİN BİRŞEY İSTİYORSAM NAMERDİM SADECE ANNEME GÜZEL BİR GELİN NASİP ET............ AMİNNNN
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
salakosman1915
New Friend

|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|
|