|
Sağlık forumunda Ameliyatta Uyanan Kadin konu başlığının kısa özeti; Avusturya'da ameliyat masasında uyanan kadın, hastane aleyhine 70 bin Euro'luk tazminat davası açtı.
Avusturya'da yayımlanan Kurier gazetesi, Carinthia bölgesindeki bir hastanede meydana gelen olay...
|
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Sayfa 1, 2 Sonraki
|
| Yazar |
Mesaj |
Lord
Slow Friend

Uyarılar : 1
Tema: Parthenos (33441)

|
Avusturya'da ameliyat masasında uyanan kadın, hastane aleyhine 70 bin Euro'luk tazminat davası açtı.
Avusturya'da yayımlanan Kurier gazetesi, Carinthia bölgesindeki bir hastanede meydana gelen olayda, kadının 45 dakika boyunca uyanık kaldığını yazdı.
Gazete, karın bölgesinden ameliyat edilen kadının kas gevşeticisiyle geçici olarak felç edildiğini, bu yüzden hareket edemediğini ve sesini duyuramadığını belirtti.
Kadının zamanından önce ameliyat masasında uyanmasına, sağlık görevlisinin anestezi makinasını yanlış kullanmasının neden olduğunu belirten gazete, ameliyat odasına giren bir doktorun kadını gözyaşları içinde görmesi üzerine durumun anlaşıldığını kaydetti.
kaynak: http://www.acizane.com/include.php?path=news2.php&id=1475&PHPKITSID=136467b7c887dcbd580521512b64867e |
|
_________________ Unutmaki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
b@s-l<-@tm@n
Slow Friend

|
Ulan o sırada uyanıksın, çok büyük bir acı duyuyosun ve hiç biyerinin oynatamıyosun, konuşmıyosun! Zaman geçmek bilmezdi! O durumda olsaydım delirirdim! Allah korusun. |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
huzunbaz
Misafir

|
gerçekten çok kötü bir durum kadının yerinde olmak hiç istemem.. |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
|
 |
fatih turan
Fast Friend

|
hasteneye acılan ceza az bile orada konusu olan şey bir can Allah kanıdı korumuş
birde bu lord bole değişik yazılları nasıl buluyo acaba |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
Ferda
Slow Friend

|
O ne |
|
|
_________________ Gadasini aldigiimm:)
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
SaVioR
Fast Friend

|
Beyin ameliyatı olsaydı böyle birşey olmazdı ameliyat sırasında ayılsa da acı hissetmezdi  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
GeoNeyX
Fast Friend

|
|
| Oylanmadı
|
      |
 |
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
Çok kötü işkence. İyi yine doktor farketmiş. Ya farketmese kadında kalıcı hasar bile oluşabilirdi. Birde piskolojik zararı var. Zaten bir sürede kalmış öyle.  |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
EcCeNtRiC
Best of TurkiyeForum

|
çok enteresan ya.. ay o kadın yerinde oLmak istemezdim cidden dü$ünsenize tüm acıLarı hissediosunuz ne konu$tukLarını fLn... ayhh çook kötü.. |
|
|
_________________ *Her yeni başlayan macera
Heyecan dolu çilek kokar..
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
GeoNeyX
Fast Friend

|
ecentric girl düşünsenize demiş düşüneyim dedim.
Yürepim ağzıma geldi. Kesin böyle bağırırdım:
"Öldürün beni! Öldürün beni! Bu acıya katlanamıcam. Ötenazı! Öldürün hey!" |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
      |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
|
Sayfa 1, 2 Sonraki
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|