|
Haberler forumunda Ameliyatla eski eşine benzetecek konu başlığının kısa özeti; http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/2786425.jpgKarısını kaybeden Çinli, yeni evlendiği karısının estetik ameliyatla eskisine benzemesini istedi. Kadın, kocasını kaybetmemek için bıçak altına yatmay...
|
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Sayfa 1, 2 Sonraki
|
| Yazar |
Mesaj |
Eternity
Site Admin

Tema: Parthenos (33441)

|
Karısını kaybeden Çinli, yeni evlendiği karısının estetik ameliyatla eskisine benzemesini istedi. Kadın, kocasını kaybetmemek için bıçak altına yatmayı kabul etti.
ÇİN’de bir kadın aşkı uğruna olmayacak bir fedakárlıkta bulundu. Chongqing Kenti’nde yaşanan olayda, üç yıl önce ilk karısı Lu’yu bir trafik kazasında kaybeden 32 yaşındaki Zhao Gang, yeni evlendiği karısından mutlu olabilmek için estetik ameliyatla ilk karısına benzemesini istedi. Altı ay önce ailesinin zoruyla yeniden evlenen Zhao, ısrarları sonucunda yeni eşi Cai’yi ikna etti.
İlkini unutamadı
Yoğun baskılar karşısında estetik ameliyatı olmayı kabul eden Cai, kararı dolayısıyla kendisini çelişkide hissettiğini belirterek "Başka birisinin gölgesi olmak istemiyorum. Ancak evliliğimin de sürmesini istiyorum. Şu anda tek endişe ettiğim şey estetik ameliyatın beni çirkin göstermesi" dedi. Doktor Zhang Lianfeng, estetik ameliyatın iki insanı tıpa tıp birine benzetemeyeceğini anlattı ve psikolojik yardım almaları konusunda ısrarlı olduğunu dile getirdi. Koca Zhao, "Eşim öldükten sonra altı ayımı hastanede geçirdim. Ondan sonra normal hayatıma dönebildim. Belki bunu istemekle karıma haksızlık yapıyorum, ama bu teklifimi kabul ettiğinde onu bütün sevgimle kucakladım" dedi.
Hürriyet |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
Glfm
Best of TurkiyeForum

|
Umarım böyle mutlu olurlar, iki taraf için de en iyisi olur İnşallah. |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
tush
Best of TurkiyeForum

|
Saçmalık.. |
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
Eternity
Site Admin

|
bencilliğin böylesi + çin işkencesi. |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
Glfm
Best of TurkiyeForum

|
Ben daha farklı bakmışım olaya sanırım  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
Eternity demiş ki:
bencilliğin böylesi + çin işkencesi.
EHeuhu kesinlikle iyi saptama  |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
grace
Best of TurkiyeForum

|
O kadında hiç mi gurur yok..Hala ilkini unutamadıysa o adam; ne işi var onun yanında? |
|
|
_________________ Yaşamak ne güzel şey;
Anlayarak usta bir kitap gibi
Bir sevda şarkısı duyup
Bir çocuk gibi şaşırarak yaşamak..
Nazım Hikmet
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
Enchanting
Best of TurkiyeForum

|
Cidden işkence yani. grace'nin de söylediği gibi kadında da gurur olsa böyle bir teklifi kabul etmez, yazık. |
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
EcCeNtRiC
Best of TurkiyeForum

|
kadın demek ki o kadar aşık arkadaşlar.
ama yuh yani...acaba kadın eski erkek arkadasına/esine vs benzemesini istese şimdiki eşinin adam ne yapar tabikide hiç bir şey!.. |
|
|
_________________ *Her yeni başlayan macera
Heyecan dolu çilek kokar..
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
sweet_witch
Quick Friend

|
bencede resmen saçmalık iki tarafında yaptığı başka diyecek sözüm yok! |
|
|
_________________ ॐ๑ Ǻήήé Béή мǺήЧǺЌ ǿĻđųм ๑ॐ
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
|
Sayfa 1, 2 Sonraki
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|