|
Müzik forumunda Amatör rock grupları Rockİstanbul'da... konu başlığının kısa özeti; http://www.ntvmsnbc.com/news/158337.jpg19 - 21 Haziran tarihleri arasında Kilyos Solar Beach’de gerçekleştirilecek olan RockIstanbul’04 Festivali’nde amatör rock grupları da kendiler...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
Alamut
Best of TurkiyeForum

Tema: Parthenos (33441)

|
19 - 21 Haziran tarihleri arasında Kilyos Solar Beach’de gerçekleştirilecek olan RockIstanbul’04 Festivali’nde amatör rock grupları da kendilerini gösterme fırsatı yakalayacaklar.
RockIstanbul’04 Festivali, dünyanın en ünlü gruplarını müzikseverlere sunmanın dışında, kendi müziğini yapan, ancak henüz tanınmayan amatörlere de şans tanıyor. RockIstanbul’un 1. sahnesi, üç gün boyunca amatör gruplara ayrılacak.
Festivalde kendi parçalarını çalmak isteyenlerin, RockIstanbul posta kutusuna 3 - 21 Mayıs tarihleri arasında ulaştırdığı tüm demo CD kayıtları dinlenip, festival ekibi tarafından oylandı. Seçilen gruplar, kendilerine ayrılan saatlerde ve sahnede, binlerce müziksevere performanslarını sunacaklar.
Rock severlerin, ünlü ustaların ve organizatörlerin birarada bulunacağı Rockistan arenasında, amatör gruplar kendi müziklerini tanıtma olanağı bulacaklar.
RockIstanbul’04’te sahneye çıkarılacak amatör gruplar şöyle sıralanıyor:
1.SAHNE GRUPLARI
Alt, Catafalque, Disenchant, Gevende, Playground, PickPocket, Pop Corn, R.U.J., Tatufly, The Domination
B SAHNESİ GRUPLARI
20 Haziran 2004
Acayip (St. Joseph), Anveif (Bahçeşehir Koleji), Az (St. Joseph), Egofugal (St. Michel), Mandal (St. Michel), Moral (Alman Lisesi), Pin-up (St. Michel), Horizon (İstanbul Lisesi), Caution (İstanbul Lisesi)
21 Haziran 2004
Art Of Progress (Bahçeşehir Koleji), Benihana (İstanbul Lisesi), Bridge (Robert Koleji), Cak (Robert Koleji), Cogito (St. Michel), Mecaz (Alman Lisesi), Online (Avusturya Lisesi), Purgatoy (Bahçeşehir Koleji), Sentez (Bahçeşehir Koleji), Sorgespel (Alman Lisesi), Vişneli Tekke (Koç Lisesi), Whisper (İstanbul Lisesi)
Kaynak: ntvmsnbc |
|
_________________ Hani kurşun sıksan geçmez ya geceden...
|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
dJ4
Co-Admin

|
Anathema ve Faithless şüphesiz festivalin flaş isimleri fakat bence en önemli enstantene Müslüm Gürses'in Rockİstanbul Özel Performansı olacağı şimdiden kesin  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
Nefret
Best of TurkiyeForum

Nerden: At izi it izine karıştı mı bende anında araziye karışırım

|
neden 26si ve sonrasinda degil hay bole sansa ben |
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
dJ4
Co-Admin

|
ÖSS'nin olduğu haftaya denk getirmişler sınavdan çıkan oraya hücum etcek  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
MARTI
Best of TurkiyeForum

|
Güzel icraat:)
Keske ben de oralarda bunu görebilse idim. |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
Müslüm Gürses'i merak ettim şimdi. Fanatikleri rock müzik yaparken jiletlemesin kendilerini. Ben gitmek çok istiyorum ama gidemem herhalde.  |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|