|
|
|
|
|
Müzik forumunda Amator Eser - O ZAMAN konu başlığının kısa özeti; Arkadaslar, yeni yaptigim bu beste hakkinda daha once bir konu acmistim ancak her ne hikmetse 2 ay sonunda tam da cevaplar gelmeye baslamisken silindi. Amacim sizi herhangi bir siteye yonlendirip bura...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
HereSince79
New Friend

Tema: Parthenos (33442)

|
Arkadaslar, yeni yaptigim bu beste hakkinda daha once bir konu acmistim ancak her ne hikmetse 2 ay sonunda tam da cevaplar gelmeye baslamisken silindi. Amacim sizi herhangi bir siteye yonlendirip buradan uzaklastirmak degil, sadece bilgi ve dusunce paylasimi icin yapilan her forum sitesi gibi bu sitede sizlere ulasma cabamdir.
Asagidaki linkde bestemin sozlerini ve adi de olsa kayitini bulabilirsiniz. Sadece fikirlerinizi merak ediyorum. Simdiden dinleyenler icin tesekkurler, eger bu mesaj moderetorler tarafindan da silinirse caniniz sagolsun.
Gorusmek dilegi ile,
Cagatay |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
zeynep_1114
Best of TurkiyeForum

Tema: princess (412)

|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
ezelimgüzelim
Best of TurkiyeForum

Tema: Parthenos (33442)

|
ben burda link göremiyorum  |
|
|
_________________ Çıkmadık candan ümit kesilmez...
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
taNGo
WebMaster

Tema: FI Subgrey (104)

|
Arkadaşım site kurallarına göre amatör olsun, meşhur olsun hiç bir şekilde MP 3 v.b. müzik linkleri vermek yasaktır.Devamında siteden uzaklaştırılacaksınız.Kurallarımızı okuyun ilk önce.Kilitlendi. |
|
|
_________________ phpBB Turkish Support | http://www.esqare.com
|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|
|