|
|
|
Komikler » Fıkralar forumunda Adım y ile başlıyor konu başlığının kısa özeti; Adamın biri erkek çocuğun birini görmüş ve demiş ki;"Senin adın ne?Çok tatlı bi çocuksun.Dur dur sen söyleme ben tahmin edeyim ama baş harfini söyle demiş"
Çocuk ta "Y" demiş.
...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
KingSmurf
Fast Friend

Tema: Parthenos (28732)

|
Adamın biri erkek çocuğun birini görmüş ve demiş ki;"Senin adın ne?Çok tatlı bi çocuksun.Dur dur sen söyleme ben tahmin edeyim ama baş harfini söyle demiş"
Çocuk ta "Y" demiş.
Adam başlamış Y ile başlayan isimleri söylemeye çocuğa sordukca çocuk kafasını sağa, sola sallıyormuş adam erkek isimleri saymayı bitirmiş kız isimlerini saymaya başlamış adam soruyor çocuk kafasını sağa,sola sallıyormuş adam sonunda dayanamamış oğlum yeter senin adın ne?demiş.
Çocukta "yamazan"demiş.  |
|
_________________ Güzel bahçeli bir ilkokulun penceresinden
dünyaya,
hayretihasret ve biraz da
bayat bayram şekeri kederiyle bakan,
aklı canbaz,yanağı al,
sesi çilek aroması
bir çocuk oturuyor
gözlerinde...
Yılmaz Erdoğan
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|
|