|
|
|
Eğitim/Öğretim forumunda Açıköğretimlilere Destek konu başlığının kısa özeti; Açıköğretim öğrencilerinin derslerine ilişkin sorularına yardımlaşma, paylaşma ve müzakere yolu ile cevap bulabilecekleri ve bölümleri ile ilgili gelişmeleri yakından takip edebilecekleri, Açık Öğreti...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
mozson
New Friend

Tema: Parthenos (30067)

|
Açıköğretim öğrencilerinin derslerine ilişkin sorularına yardımlaşma, paylaşma ve müzakere yolu ile cevap bulabilecekleri ve bölümleri ile ilgili gelişmeleri yakından takip edebilecekleri, Açık Öğretim Destek (AÖD) adlı, profesyonelce tasarlanmış yeni bir eğitim portalı hizmete sunulmuştur.
Zaman ve mekân sınırlamasından dolayı eğitimlerini birbirlerinden kopuk olarak yürüten Açıköğretim öğrencileri, portal sayesinde tanışma, yardımlaşma ve tartışma gibi eğitim süreçlerine katkı sağlayabilecek sosyal ve eğitsel faaliyetleri internet üzerinden yürütme olanağına sahipler.
Açık Öğretim Destek eğitim portalı, Utah Eyalet Üniversitesine bağlı Açık ve Sürdürülebilir Öğrenim Merkezinde (Center for Open and Sustainable Learning) çalışmakta olan uzmanlar tarafından, öğrencilere eğitim desteği sunmak ve bilimsel araştırma yapmak amacıyla geliştirmiştir.
Daha fazla bilgi edinmek isteyenler, http://www.acikogretimdestek.net adresinden portala ulaşabilirler.
Saygılar |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|
|