Futbol forumunda 2006 Dünya Kupası konu başlığının kısa özeti; Artık Dünya Kupası'na sayılı günler kaldı.Bakalım sizin favorileriniz kimler?
Sizce hangi takımlar sürpriz yapabilir?
Tema: Parthenos (28391)
gencler sampiyonu olan arjantin var kupada kimse farkında degil bence final oynarlar bunların ikisi ama kupa brezilyanın olabilir cünkü ronaldinho var buyuk faktor
_________________ kapıma hergün pastorize süt gelirken inek beslemeyi hiç düşünmedim.........
almanyanın almasına imkansız gözüyle bakıyorum.... hollanda da formda oyuncular vardı fakat van basten çok iyi oyuncuları kadroya almamış.. arjantin gercekten bu kupayı alabilir bence messi ronaldinho kadar etkili.... arjantin kupanın sürprizini yapabilir... fildişi sahilleri zor guruba düştü ama sürpriz yaparsa şaşırmasın kimse 2. sürprizi sırplardan bekliyorum
Uzaklaştırıldı Kayıt: 03 May 2006
Tema: Parthenos (28391)
Öncekİ DÜnya Kupasinda Senegal YapmiŞti Bİr SÜprİz Ve Çeyrek Fİnale YÜkselmİŞtİ
Bu Senede Angola Yapabİlİr ŞaŞirmayin
Ama Kupa Brezİlya Ve Engİltereye Gİdebİlİr
_________________ BIZ GONULLERE CEKTIK BAYRAKLARI DIREKLERE DEGIL. BIZ TARIHE YAZDIK ISMIMIZI DUVARLARA DEGIL. BIZ AVRUPADA ACTIK BAYRAGI KADIKOYDE DEGIL. BIZ DUNYAYA POZ VERDIK SAKSAKCILARA DEGIL. VE BIZ IMPARATORLARLA BUYUDUK KESTANELERLE DEGIL
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz