Müzik forumunda 2. EL Gitar!!!! aceel satılık konu başlığının kısa özeti; universitede okuyorum rahatlamam icin ev tutmam lazım.onun icin gıcır gıcır gecen sene 210 dolara aldıgım prince akustik gitarımı satıyorum. metalik kırmızı 1 senelik gitar 180 dolara satıyorum.pazarl...
universitede okuyorum rahatlamam icin ev tutmam lazım.onun icin gıcır gıcır gecen sene 210 dolara aldıgım prince akustik gitarımı satıyorum. metalik kırmızı 1 senelik gitar 180 dolara satıyorum.pazarlık yapılır hakiki gül ağacı bu arada.. ilgilenenler 0 535 701 70 66 numaraya mesaj atsınlar... şimdiden tşkler
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz