Ana Sayfa Reklam alanı
Gruplar  •  Site Yönetimi  •  Özel Mesajlarınız   •  Giriş   •  Kayıt
Ana Sayfa
Ana Sayfa
Forumlar
Forumlar
Yardım
Yardım
Arama
Arama
Albüm
Albüm
Kurallar
Kurallar
Linkler
Linkler
Makaleler
Makaleler
Oyunlar
Oyunlar
Sohbet
Sohbet
Üyeler
Üyeler
İstatistikler
İstatistikler

Google

Eğitim/Öğretim forumunda 15 yeni üniversite konu başlığının kısa özeti; 15 yeni üniversite kuruluyor TBMM Genel Kurulu'nda, 15 yeni üniversite kurulmasına ilişkin tasarı kabul edildi. Genel Kurul'da, tasarı üzerindeki görüşmeler yaklaşık 15 saat sürerken, milletvek...

Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot
Kayıtlı Kullanıcılar: Yok

Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık GönderCevap Gönder Digg it Stumble it Submit to Del.icio.us Diigo it Prefound it Reddit it Facebook it Blink it Slashdot it Linkagogo it 
Önceki başlık Arkadaşına GönderYazdırÖzel Mesajlarınız Sonraki başlık
Yazar Mesaj
vişne
Super Friend
Super Friend

Tema: Parthenos (30268)

blank.gif

Mesaj Tarih: 04 Ocak 2006, 13:52   Mesaj konusu: 15 yeni üniversite
Alıntıyla Cevap VerSonraki Mesaj

15 yeni üniversite kuruluyor

TBMM Genel Kurulu'nda, 15 yeni üniversite kurulmasına ilişkin tasarı kabul edildi. Genel Kurul'da, tasarı üzerindeki görüşmeler yaklaşık 15 saat sürerken, milletvekillerinin üniversitelerin isimlerinin değiştirilmesi ya da illerine yeni üniversite kurulması için verdiği önergeler, hükümet ve komisyonun karşı çıkması nedeniyle kabul edilmedi.

Yasayla kurulması öngörülen yeni üniversiteler şunlar: "Kırşehir'de Ahi Evran Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi, Düzce Üniversitesi, Burdur'da Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Uşak Üniversitesi, Rize Üniversitesi, Tekirdağ'da Namık Kemal Üniversitesi, Erzincan Üniversitesi, Aksaray Üniversitesi, Giresun Üniversitesi, Çorum'da Hitit Üniversitesi, Yozgat'ta Bozok Üniversitesi, Adıyaman Üniversitesi, Ordu Üniversitesi ve Amasya Üniversitesi."

Kurulacak üniversiteler için toplam 2 bin kadro ihdas edilmesi de öngörülüyor. Genel Kurul'daki görüşmeler sırasında, çok sayıda milletvekili söz alarak, seçim bölgelerinde üniversite kurulmasını veya kurulan üniversitelere yeni fakülte ya da meslek yüksek okulu eklenmesini isterken, illerinde yeni üniversite kurulacak milletvekilleri ise katkıda bulunanlara teşekkür etti.

Oylanmadı vişne offlineKişisel Galeri - vişneKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder
IWAS
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

turkey.gif

Mesaj Tarih: 04 Ocak 2006, 19:40   Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap VerSonraki MesajÖnceki Mesaj

Namık Kemal Üniversitesi açılıyor sonunda Smile
Yer belli değil gerçi daha nereye açıyorlar bende bilmiyorum ama açıyorlar işte.

Diyorsanız ki, okumasın
Kadınımız, kızımız;
Budur bizim alın yazımız...
Unutun tüm dediklerimi.
Yıkın, diktiğiniz heykellerimi...
 Oylanmadı IWAS offlineKişisel Galeri - IWASKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönderE-mail'i gönderMSN Messenger
ComiC
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

mcdonalds.gif

Mesaj Tarih: 04 Ocak 2006, 20:14   Mesaj konusu:

O açılcakta rayına oturcakta.. Bence çok zaman ister. Biz o zamana üniden mezun olur işimizi kurar çolk çocukla meşgul oluruz herhalde Smile

ProbLemGirL
Fast Friend
Fast Friend

turkey.gif

Mesaj Tarih: 04 Ocak 2006, 23:12   Mesaj konusu:

Öğretim görevlisi bulamıyorlar..Hala üniversite açıyorlar...Bir sürü kadro boş...Hayret yani!

ღ mStf.m ღ
 Oylanmadı ProbLemGirL offlineKişisel Galeri - ProbLemGirLKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder
BLACk__DeViL
Quick Friend
Quick Friend

turkey.gif

Mesaj Tarih: 08 Ocak 2006, 20:15   Mesaj konusu:

Kurun artık şu " Uşak Üniversitesi " ni.. Çapmız artsın ya. Razz

Best of TurkiyeForum

mcdonalds.gif

Mesaj Tarih: 08 Ocak 2006, 21:08   Mesaj konusu:

tekirdağ'a üni geliyor yahu daha ne olsun. Artık boy boy cafelerimiz canlı müziklerimiz rock-türkü barlarımız, etrafta bir canlılık renklilik olcak. daha ne olsun.. Very Happy

ChacKHaaL
Fast Friend
Fast Friend

blank.gif

Mesaj Tarih: 09 Ocak 2006, 14:30   Mesaj konusu:

İşte türkiye bu yüzden geriliyo arkadaşlar. Ben sadece levhası olan bir lisede okudum sıkıntıların babasını eğitim en kötüsünü gördüm .Bu üniversitelerde öyle olacak. Burdan mezun olanlar mesleklerini tam verimle icra edemeyecekler. Bence yavaş yavaş açılmalı okullar. İlk önce bina sonra ekipmanlar sonragörevliler ve eğitmenler en son öğrenciler alınmalı okula . AMa bu polikata yüzünden ilk öğrenci alınıyor okula ve acının büuyüğü ile tek başına bırakılıyor...

Fast Friend
Fast Friend

Uzaklaştırıldı

turkey.gif

Mesaj Tarih: 10 Ocak 2006, 23:40   Mesaj konusu:

üniversite açıyorlar,öğretim görevlisi yok. kalkıyorlar hastane açıyorlar ameliyat yapcak malzeme yok. okul açıyorlar öğretmen yok. kütüphane açmıyorlar ama kütüphane görevlisi atıyorlar (bakınız vizontele tuuba) vs vs türkiye'de sistem değişikliğine ihtiyacımız var....

haberini sal kara bahtlım
beni yanına al yarası saklım
üzerime hatıran yağıyor
bu yokluk yaktı bizi
..
 Oylanmadı cilek offlineKişisel Galeri - cilekKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder
ChacKHaaL
Fast Friend
Fast Friend

blank.gif

Mesaj Tarih: 14 Ocak 2006, 14:45   Mesaj konusu:

Yani çilek sonuna kadar katılıyorum ama sonuna katılmıyorum sistem değişmeden de değişebilir bunlar sadece politikacılar oy için yapmıcaklar bunu sadece hizmet için. Hizmetin daha seri ve uygun nasıl yapabnileceklerini bilsinler yeter. Ama bizimkiler 3-5 oy fazla alabilmek için bişiler açıp duruyor onlar için açılan yerlerin işleyişi önemli değil sadece açtım,yaptım emek yeter...

Super Friend
Super Friend

blank.gif

Mesaj Tarih: 15 Ocak 2006, 19:49   Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap VerÖnceki Mesaj

Hükümet, ne YÖK'ten, ne de üniversitelerden görüş almadan 15 yeni üniversitenin kurulması yasasını çıkardı. Aslında YÖK'ten görüş istendi. Ama YÖK'ten 15 yeni üniversite kurulması ile ilgili gelen görüş, hükümete pek uymadı. YÖK, 15 yeni üniversiteden altyapısı hazır 4'üne yeşil ışık yaktı. 8 üniversitenin altyapısının hazırlanması gerektiğini, 3 yeni üniversite için ise çalışmalara başlanılması gerektiğini belirtti.

Başbakan, her canı sıkıldığında, "Üniversitelerimiz neden dünya sıralamasında yer almıyor" diyerek, üniversiteleri küçümsüyor. Onları yok sayıyor. Ama aynı hükümet ve başbakanı üniversitelere kaynak ayırmayı akıllarına getirmiyor. Kaynak olmadan üniversiteler nasıl dünya üniversiteleri ile yarışacak. Dünya listelerinde adı geçen üniversitelerin kullandıkları kaynak, bilim çevrelerince çok iyi biliniyor.

Buna rağmen üniversiteleri eleştirmek ne kadar doğru olur. Ayrıca, madem Türk üniversiteleri başarısız, hükümet niçin habire yeni üniversiteler açmak istiyor, bu mantığı anlamak da kolay değil. Madem üniversitelerimiz başarısız, bu başarısızların sayısı neden artırılıyor diye insana sormazlar mı?
 Oylanmadı vişne offlineKişisel Galeri - vişneKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder
Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder
Önceki başlık Arkadaşına GönderYazdırÖzel Mesajlarınız Sonraki başlık
Sayfa 1, 2  Sonraki

Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot
Kayıtlı Kullanıcılar: Yok

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
Etiketler: adıyaman, ahi, akif, aksaray, alarak, amasya, bin,

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forumlar Cevaplar Son Gönderilen
Yeni mesaj yok Duyuru: Sitede Yeni Dönem taNGo Duyurular 6 21 May 2006, 20:04 Son Mesajları Gör
Misafir
Yeni mesaj yok Sabit: Yeni Web Siteler maXimuS Webmaster Genel 118 13 Ekim 2008, 01:38 Son Mesajları Gör
sertepe
Yeni mesaj yok Sabit: Yeni Yıl Mesajları taNGo Paylaşmak İstiyorum 3 29 Aralık 2005, 16:05 Son Mesajları Gör
tgba_uA
Yeni mesaj yok Sabit: Yeni Çekilen Filmler arven Sinema/Tiyatro 4 04 Temmuz 2005, 08:20 Son Mesajları Gör
Misafir
Yeni mesaj yok Sabit: phpBB 2.0.13 Çıktı. Yeni sürümde 2 önemli güncelleme var! BLacK phpBB 4 17 Mart 2005, 19:15 Son Mesajları Gör
turkwebdizayn

Bu Siteye Ait Çerezleri Sil

© 2003, 2049 Türkiye Forum :: Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group :: FI Theme
Tüm saatler GMT +2 Saat :: :: Forum Arşivleri
Hata: sayfa oluşturma = 0.72086 saniye, sql sorguları = 47
Türkiye Forum başlık özet akışları

Reklam alanı  

CBACK CrackerTracker tarafından korunuyor
23874 Girişim engellendi.

AdslDigiturk

Forum Haritası: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 86, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127