|
|
|
Gizli Gerçekler forumunda 14 cm burunlu dede konu başlığının kısa özeti; Ordulu 80 yaşındaki Mehmet Gül, 14 santimlik burnu ile görenleri şaşırtıyor.
Kumru’ya bağlı Ortalar köyünde oturan ve çevresindekilerin "Pinokyo Dede" olarak hitap ettiği Mehmet Gül, ...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
chokomel123
New Friend

Tema: Parthenos (27533)

|
Ordulu 80 yaşındaki Mehmet Gül, 14 santimlik burnu ile görenleri şaşırtıyor.
Kumru’ya bağlı Ortalar köyünde oturan ve çevresindekilerin "Pinokyo Dede" olarak hitap ettiği Mehmet Gül, 14 santimlik burnu ile ilgi çekerken, kendisinin bu durumdan pek şikayet etmediğini söylüyor.
Çocukken oyun sırasında düşüp burun kemiğini kırdığını, bu durumu ailesine söylemediği için zaman içinde burnunun sarktığını anlatan Gül, gençliğinde burnunun uzunluğunun kendisine rahatsız ettiğini, ancak şimdi önemsemediğini belirtti.
Bugüne kadar düzenlenen "uzun burun" yarışmalarına katılmadığını da kaydeden Gül, yarışmalara katılanların 8-9 santimetrelik burun ile birinci olduğunu duyduğunu ifade ederek, "eğer ben katılsaydım kesin birinci olurdum, çünkü şimdiye kadar benden daha uzun burunlu birine rastlamadım" diye konuştu.
Gül’ün yakınları da Mehmet dedenin bu durumuna alıştıklarını, artık olayı kanıksamış olmaları nedeniyle kendileri açısından pek dikkat çekici olmadığını söylediler.
Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/2008/02/1...?prm=0,7579658 |
|
| Açıklama: |
|
| Dosya Boyutu: |
10.67 KB |
| Görüntüleme: |
677 Kere |

|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
turunculum
Best of TurkiyeForum

Uyarılar : 2

|
normaldir karadenizli ama 14 cm de cokmuş cidden |
|
|
_________________ seni seviyorum diyene sakın inanma beni en son bırakıp giden beni herseyden cok severdi boşver
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
nicksizz
Fast Friend

|
çok şirin duryo ama. karikatiürlerdekiler gibi. ur falan vardır belki. |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|
|