|
Aşk/Sevgi forumunda ? Olmalı mı- ? Olmamalı mı ? konu başlığının kısa özeti; diyorum ki hani bir tartışmanın akabinde gelen bir hususa değinmek için....
şu asırlardır anlattığımız ama hep anlatmaktan yoksun kaldığımız AŞK için....
AŞK ta GURUR : olmalı MI ? -
...
|
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Sayfa 1, 2 Sonraki
|
| Yazar |
Mesaj |
Sevdazan
Best of TurkiyeForum

Tema: Parthenos (33513)

|
diyorum ki hani bir tartışmanın akabinde gelen bir hususa değinmek için....
şu asırlardır anlattığımız ama hep anlatmaktan yoksun kaldığımız AŞK için....
AŞK ta GURUR : olmalı MI ? -
olmamalı MI ? |
|
_________________ ***SEVGİ: ASIL KUDRETİN SAHİBİDİR***
www.sevdazanca.tr.cc
|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
Hijacker_222
Fast Friend

Uzaklaştırıldı

|
bence olmamalı nedenine gelince bazı olayları gururuna yediremeyip birlikteliği bitirbilirler!! |
|
|
_________________ EKONUMİK ANLAMDA BAĞIMSIZ OLMAYAN BİR ÜLKE ASLA TAM BAĞIMSIZ SAYILMAZ.
M.KEMAL ATATÜRK
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
zeynep_1114
Best of TurkiyeForum

Tema: princess (415)

|
bu tam benim konum sadece aşkta değil herzaman heryerde gurur olmalı,aşkta ise kesinlikle olmalı . alsın seni karşısına vursun, kırsın ,yıksın ve sen, "ben O nu seviyorum" diyerek herşeyi affet ,silbaştan...benim kitabımda yazmıyor |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
Hijacker_222
Fast Friend

Uzaklaştırıldı

|
hayır her yerde grur olursa eğer olaylar hiç çekilmez bir hal alır |
|
|
_________________ EKONUMİK ANLAMDA BAĞIMSIZ OLMAYAN BİR ÜLKE ASLA TAM BAĞIMSIZ SAYILMAZ.
M.KEMAL ATATÜRK
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
olmazmı hiç eski aşkımın adı Gurur'du eheh olur olabilir  |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
DiLeMmA
Best of TurkiyeForum

|
Gurur önemlidir elbette.Gönülden sevdiğinin gururuna dokunacak bir harekette bulunamazsın zaten.Onun gururu önemli değilse kendisi hiç önemli olmasın zaten..Yok "gururumu ayaklar altına aldım" filan laflar da haybeden.Sevdiğinin gururu incinsin ister mi bi insan? |
|
|
_________________ Kızgın değilim artık, ikimizde alıştık.. Ama unutmadım yazdım eski deftere.. ben...
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
Zen
Best of TurkiyeForum

|
zeynep_1114 demiş ki:
bu tam benim konum  sadece aşkta değil herzaman heryerde gurur olmalı,aşkta ise kesinlikle olmalı . alsın seni karşısına vursun, kırsın ,yıksın ve sen, "ben O nu seviyorum" diyerek herşeyi affet ,silbaştan...benim kitabımda yazmıyor
Katiliyorum.
Ayrica bu insanin kisiligine gore degisir bazilari pek gurur yapmaz ama bazi insanlar cok cabuk kirilir, incinir ve haliyle gurur yaparlar. iliskide yumusak basli, anlayisli olmak gerekir ama bazen bu imkansiz oluyo.
Dedigin cok dogru. |
|
|
_________________ What the eyes see is knowledge, what the heart knows is certainty.
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
Sevdazan
Best of TurkiyeForum

|
konuyu İNSANla sınırlandırırsak işin içinden çıkamayız..
İnanın!
Amma bende Aşkta gurur olmamalı diyenlerdenim. Öyleki gurur önüne geçilmeyen bir sel gibidir ve herşeyi etkileyip devamına mani olabilir... |
|
|
www.sevdazanca.tr.cc
|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
Sevdazan
Best of TurkiyeForum

|
devam ediyoruz
AŞKTA GURUR
OLMALI MI OLMAMALI MI |
|
|
www.sevdazanca.tr.cc
|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
DiLeMmA
Best of TurkiyeForum

|
Gururunu ön plana koyan bir insan , daha sonra çok büyük bir pişmanlık duyabilir.Dozunu ayarlamak lazım. |
|
|
_________________ Kızgın değilim artık, ikimizde alıştık.. Ama unutmadım yazdım eski deftere.. ben...
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
|
Sayfa 1, 2 Sonraki
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|