Webmaster Genel » Hosting Firmaları forumunda ------------100 mb Host+domain =15 ytl:::.... konu başlığının kısa özeti; Arkadaşlar kendi resellerimden host satmaya karar verdim biraz masrafları giderim diye.Kendi domain bayiliğim var kampanya olarakta domain alana host bedava .domainin paneli var size özel.
Hosting öz...
Tema: Parthenos (33441)
Arkadaşlar kendi resellerimden host satmaya karar verdim biraz masrafları giderim diye.Kendi domain bayiliğim var kampanya olarakta domain alana host bedava .domainin paneli var size özel.
Hosting özellikleri(win)
100 mb
2 gb trafik
Sınırsız herşey yanlız veritabanı 1 tane veriyorum ihtiyaç olursa biraz daha ekliyebilirim sorun değil
Üzgünüm ki bu kampanya sınırsız değil .sınırlı sayıda verebilcem.Kampanyayı bitirdiğimde burda haber veririm.
rklm@bigican.com a mail atarsanız size geri dönuş yapıp işlemleri tamamlarız
Selametle...
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz